[quote="Pavel"]Popiš nějak komplexně progress- koukám, že afcad a ground poly už asi budou, světla taky - takže už "jenom" 3D objekty?

[/quote]
1) AFCAD - cca žádný není, jen apron linky pro AI (už vidím, jak mě offliňáci škrtí za to, že jima Landmark letadla nepojíždějí, kam mají) - pak samozřejmě stojánky a starup pozice u runwayí (pro jistotu mimo runway na h/p).
2) Ground poly je hotovo cca 40% na severu (ale pouze letní textury a to ještě "neoptimalizované"), na jihu (K jižně) nic. Tady budu potřebovat kumpány, jinak je to na dalších 10 let (při pracovitosti cc hodina denně)
3) systém pojížděček (cca 3D objekt gmax) - sever 90% - chybí push čáry, nová křižovatka Z-T-A (ani google nemá aktuální data - mapy.cz a lis jo), chybí pár fleků na zemi (označení pojížděček), chybí appron E, chybí DEICE lajny, chybí pár dalších drobností. - Jih, chybí vše...
4) Světla - zelený 99%, modrý - 79%, bílé - 90%, app lights - 80%, RETILS - 100%
5) 3D objekty mám zatím mergovaný z aktuální scenerky a cca to vůbec nevadí. Samozřejmě mám svoje představy, jak by prsty měly vypadat a hodně pruzení k těm momentálním (přehržel polygonů, ktarý by šly "vytexturovat"), ale současně si dovedu představit, že na apronu budou jezdit auta, autobusy (a v Ruzyni bohužel také) vozy s palivem a současně PIC a FO uvidí v hale chodit lidi. To by se mi líbilo :-)
6) momentálně řeším stroby, páč ty default 1) nejdou použít a hlavně 2) vypadají nerealně.
7) - jakákoliv ruka ovládající gmax a chtějící pomoct je kurevsky vítána. Jsem i schopen poskytnout krátký výcvik (max 2 hodiny - v Praze 6)

jakákoliv ruka ovládající Photoshop/Photopaint/gimp a chtějící pomoct je velmi kurevsky vítána (výcvik neposkytuju).