Milé ČSAv. Jsem rád, že jsem splnil zkoušky na kapitána před 3 a půl lety, nyní nevím, jestli bych to udělal.

Ten test je tak neskutečně strašně moc brutální, že jsem měl v první chvíli chuť to zavřít.

(a chápu, proč je úspěšnost 33 %) U těch audio ukázek chybí možnost \"please repeat\",

kromě jednoho jsem si všechno pouštěl 3-5x a jedno přesto nedokázal rozpoznat (respektive pravděpodobná správná odpověď mi nedávala smysl...

), létal jsem ve Španělsku, v Rusku, v USA... Ale vždy bylo rozumět 100x líp než ukázkám v testu.
No, abych ostatní třeba neodradil, test jsem úspěšně udělal, nakonec nemám jen jednu otázku, které jsem nerozuměl, jednu, kterou fakt nevím, a jednu zvukovou ukázku, které snad ani rozumět nešlo.
Takže nyní otázka, proč toto všechno píšu. Dokdy musím kliknout na \"Prodloužit platnost hodnosti\", jak dlouho mi platí tento test? Nejsem zas takový masochista, že bych si dobrovolně ubíral dny platnosti hodnosti, test jsem dělal už teď, protože jsem počítal spíš s tím, že ho neudělám...