Ahoj!
No, už si vzpomínám – taky jsem měl přesně takový problém (s FSX), ale jak jsem ho vyřešil, si už přesně nepamatuji. Avšak jsem někde našel nějakou radu…
1. Odinstaluj si kompletně FSCopilot a FSInn (pokud máš nainstalovaný), a to přes „start“, „ovládací panely“,…
2. Jak jsi psal „C/program files (x86)/microsoft games/microsoft Flight Simulator/modules/FSCopilot.dll“, tak mi není jasné, proč tam není místo „…/microsoft Flight Simulator/…“ „microsoft flight simulator X“ – protože pak by to chybě odpovídalo; takže se zkus podívat do „C, program files (x86), microsoft games“, jaké složky tam máš. (Měl bys tam mít pouze „Microsoft Flight Simulator X“.)
3. Přímo z této stránky „http://flightsim.apollo3.com/files/fs-files.html“ stáhni nejnovější „SetupFSInn13.exe“ (FSInn) a „SetupFSCopilot17.exe“ (FSCopilot).
4. Měl bys také stáhnout na opravu registrů z téže stránky „FSXfix.exe“, ale i „FS9Tool.exe“, a poté (ještě před instalací samotného FSCopilota) oba dva soubory spustit (říkám, i to raději jako správce…).
5. Pak spusť instalaci toho FSCopilota, co jsi stáhl z výše zmiňované stránky (jako správce), pak takhle nainstaluj i FSInn.
…No, vzhledem k tomu, že jsi měl problém s instalací FSCopilota, tak nemusím pokračovat, co a jak dál; prostě to zkus takhle a napiš, jak jsi na tom (zda už jde FSCopilot nainstalovat, či ne).
Hodně štěstí :-)!
P.S. Pokud ani to nepomůže, pak bych zkusil si tu hlavní složku FSX přejmenovat pouze na „Microsoft Flight Simulator“ – bez toho „X“. (Bylo by to sice divné, ale zkusit se to může.)
Adam