[quote="Pavel"]Obecně - tak nevím, jestli po tomhle máme vůbec organizovat náš "Runway to Heaven". Za žádných okolností nemáme šanci předčit dnešní akci, která sama byla totálně rekordní. Akorát si uděláme ostudu, že to nebude ono, v porovnání se dneškem. Proto za sebe si dovoluji spekulovat o zavedení pravidelné "Runway to Heaven" každý rok 28 října na vzpomínku na PS a na dnešní akci, která by tedy byla vždy ve státní svátek, což se hodí, počínaje 2011. Co na to ostatní? Diskuze asi radší tady:
http://www.vacc-cz.org/forum/viewtopic.php?id=4656
PB[/quote]
Mně osobně termín jakéhokoliv svátku moc nevyhovuje, protože pokud to vychází takhle na "prodloužený víkend", odjíždím mimo Prahu na Moravu, kde nemám k FS přístup. Proto jsem se ani včera nemohl zúčastnit určitě velmi povedené akce.
Samozřejmě nechávám na organizátorech, vedení a na většině, aby rozhodli kdy se akce bude konat, jen jsem chtěl napsat jak to mám s eventy o svátcích já a možná je nás víc. Těžko se povede termín vyhovující všem, takže všechna rozhodnutí o termínech eventů repsektuji