Ha.. Trochu debata na úrovni, bez urážek.. No fajn..

Umístění trhavin..
Je jasné, že trhavin by tam muselo bejt kvantum. Nicméně, pokud sis pustil to video, co jsem linknul, viděl bys teorii zobrazenou tam.. Pokud hořící kerosin měl nižší teplotu než tavící se ocel, není podle mě možné, aby cokoliv, co hořelo v horních patrech budov (co tam mohlo hořet..? papír..? tužky..? kopírky..? - tohle všechno by přidalo dalších 250-350° na teplotě..??) způsobilo jejich totální kolaps. Oficiální stanovisko prý bylo, že se začala uvolňovat jednotlivá patra.. Ok.. dejme tomu.. Ale to padaly jen samotné betonové desky.. Nikoliv ocelová kostra budovy. Takže pokud nezůstala ocelová kostra stát a složila se jako domeček z karet, co způsobilo její totální kolaps..? Co způsobilo, že se ocelové nosníky celé konstrukce roztavily..?? Vždyť, znovu opakuju, hořela jen některá horní patra budovy.. Nehořela budova celá.. Ano, kov je tepelný vodič, ale že by se to celé roztavilo je podle mě trochu sci-fi.
Plánování a provedení.
Teorie, že si to amící sami naplánovali přitažená za vlasy není.. To, že si to provedli sami, v podstatě je nesmysl, ale ad absurdum si to vlastně sami provedli.. Byli tam sice atentátníci oficiálně z jiné organizace.. Nicméně je všeobecně známý fakt, že Usáma byl CIA velmi výrazně podporován za doby války v Afghánistánu proti Rusákům. Nevěřim tomu, že by si Al Kajda, která je schopná provést bombový útok (a lá sebevražedný bombonosič, nebo stylem dones bombu na sedačku v buse), byla schopna naplánovat a hlavně FINANČNĚ zajistit tak náročnou akci, jakou bylo tohle. A jsem celkem přesvědčenej o tom, že v tom mají prsty i židi.. Když už pomineme fakt, že nájemcem WTC byl jistý židovský nemovitostní spekulant, tak první informace v TV po útocích poukazovaly na to, že se jednalo o \"palestinská komanda\".. A komu jsou Palestinci nejvíc trnem v oku..

Takže.. tvrdit, že si to amící nenaplánovali, resp. že se na přípravě a provedení nepodíleli je podle mě trochu zcestné. Píšeš tu o nevraživosti mezi jednotlivými agenturami.. Ale zároveň píšeš o patriotismu.. A tady má tvůj největší argument trochu mezeru.. Kdyby byli takový patrioti, za jaké je máš, tak by se jistě našel někdo, kdo by se pokusil těm atentátům zabránit.
A ještě jeden argument proti tvrzení, že by si to sami nenaplánovali.. Nedávno jsem kdesi četl článek (a teď si ale za boha nevzpomenu kde to bylo), že za vlády JFK se objevil tajný plán na vyvolání války s Kubou, který v sobě zahrnoval \"únos\" letadla s civilisty a útok tímto letadlem na jeden z vybraných cílů na území USA. Což by se následně hodilo na kubánce a už by to jelo.. JFK to tehdy smetl ze stolu a za nedlouho na to, byl v Dallasu v podstatě popraven.
Čili, pokud to není jen novinářská kachna, ale fakt, tak pak už nic nebrání tomu, aby se tento plán \"otestoval\" naživo 11.9.2001.
A ještě jedna věc.. Nechce se mi jaksi věřit tomu, že když byli amíci schopni za tak krátkou dobu najít Saddáma, že dodnes nedokázali najít Usámu. S jejich technologiema si myslim, že to není možné.. Jedině snad, že by Usáma od 11.9.2001 žil v jeskyni a nevytáhnul paty ven. Což se mi věřit nechce.