[quote="Tommy"][quote="kopcimek"][quote="Tommy"]Hééj,tohle je forum o letadlech tohle si strč za klobouk
PS:jestli tady chceš psát tohle tak to radši zabal,i když se tady někdy odbočí tak se tady hlavně baví o simulátorovým lítání a ne o nějakejch lovcích odměn a přečti si komentář,než ho odesleš

(Narzila

)

[/quote]
Frajere zabrzdi! Takový tu máme nejradši... Víš proč je tady tahle sekce? Právě kvůli těmto a jim podobným věcem. V podnadpisu fóra je to jasně napsaný.
Bejt tebou radši studuju školu pilotů a nemelu tady takovýhle sračky..
Ještě kord když k nám zavítala slečna...
Interní sdělení: "Zase se jeden našel"

[/quote]
Pardon,roger,wilco.

Omlouvám se,budu brzdit.Toho že je to forum Hyde Park jsem si všiml,ale když jsem tu ani ne jeden den(!!té slečně se omlouvám!!

)a je to forum o letadlech,co jsem dělal když jsem sem přišel já že jsem chvíli čet a až pak jsem něco zakládal.A můj první komentář byl 29.11.2009((forum o DA/DH)-Tomáš Vobořil - Registrován: 16.09.2009)(asi až po 2 a půl měsíci)

Na začátek bych se tu pořádně rozhlíd(rada pro slečnu(ale nemusí jí brát odemne vážně(uznávám že jsem udělal chybu))).Já nejsem žádný svatoušek,uznávám,ale malinko mě ty "lovci" překvapily.Omlouvám se.

[/quote]
A shrnul bych to takto:!!!Omlouvám se za nepřiměřenou reakci!!!