- 25 kvě 2006, 19:28
[quote="miua"]Je to akési čudné. Je fakt, že jsem vstupy do obrazce zkoušel cca 5x a to vždy ze standartní příletové a kromě toho, že to občas dohánělo půdorys obrazce (ale nijak dramaticky) tak to vždy točilo až na fixu. Nicméně přidám se k testování a budu se s tím trápit (ikdyž "jen" na sítí IVAO, případně off line, protiže na VATSIM jsem doposud nezvládl technické připojení - je to ale jen otázka trpělivosti). Ale pokud už to zlobí, lze přece nadefinovat holding do FMC a pak v HDG módu jenom sledovat půdorys obrazce podle navigačního displeje, to by mohlo být asi nejpřesnější.[/quote]
Čudné to akože naozej je - povedal bysom aj tak - dojebané
))))
Upozorňuji jen, že na uvedeném holdu nebylo standardního nic - letělo se nahodile odněkud k TBV a parametry holdu jsem vymysle na místě bez jakékoliv mapy. Já předpokládám, že to právě bylo tak, že byl podle mých instrukcí naprogramován FMC a pak v modu HDG se jenom sledoval půdorys ....
Technické připojení na VATSIM - to mne udivuje - stáhne se SB3, instaluje, pustí FSka a hotovo.....( pokud se řídíš některými letitými návody , např. mými , tak zmačkat , zahodit do koše --> technika pokročila ).
Čudné to akože naozej je - povedal bysom aj tak - dojebané

Upozorňuji jen, že na uvedeném holdu nebylo standardního nic - letělo se nahodile odněkud k TBV a parametry holdu jsem vymysle na místě bez jakékoliv mapy. Já předpokládám, že to právě bylo tak, že byl podle mých instrukcí naprogramován FMC a pak v modu HDG se jenom sledoval půdorys ....
Technické připojení na VATSIM - to mne udivuje - stáhne se SB3, instaluje, pustí FSka a hotovo.....( pokud se řídíš některými letitými návody , např. mými , tak zmačkat , zahodit do koše --> technika pokročila ).
PavelS
VACC CZ
VACC CZ