[quote="Pavel Brodský"]
Přistání B737 v LKPR - letí BP, komentuje JM - jak to vypadá? Nezkusíte někdy secvičenou? Ideálně to letět z nějakého konkrétního letiště a změřit si přesně na minuty kam to kolik trvá, tzn když řekneme že přednáška začíná v 10:00 tak se v 10:03 připojit na plátno, být v nějakém místě ze kterého to vyjde akorát tak, že 10:25 bouchnete kolama o zem v LKPR, jo? Navíc si k tomu zkusit nějaký společný komentář, ať pilot flying ví, co bude komentátor říkat, a obráceně... Před vámi má Rada přednášku jen s powerpointem, takže můžete klidně nastavovat PC a odlétat (třeba z Brna) už od rána (teoreticky od osmi je ten PC volný).
[/quote]
Nemohli bychom to odněkud nechat zapausované? Vím, že je to proti pravidlům, ale kdybych se někam offline dopravil, minutu před vystoupením to připojil k VATSIMu a odpausoval při ukázce?
[quote="Pavel Brodský"]
Odlet B777 z LKPR - letí DT, komentuje JK - jak to vypadá? Taky doporučuju secvičenou, ideálně se dohodnout na postupech (JK je hrozný pes a bude určitě vyžadovat flows, apod

) a mít to načasované, vědět jak tam naloadovat letadlo v nějakém konkrétním stavu tak, že když řekneme že je to od 13, tak ve 13:03 bude na plátně zapnutá B777 na gejtu před nahozením, pilot volá o povolení a push, atd. Nejlépe taky s vyzkoušeným komentářem - teamviewer a teamspeak máte, tak to půjde vyzkoušet i v Dánsku... Přednášku máte od 13, předtím v 10:30 přistane BP s B737, od té doby budete mít PC volný (zároveň poběží od 11 přednáška z notebooku), takže Dan může připravovat v klidu.
[/quote]
Pánové, byl bych rád, abyste si ten plugin na mém PC vyzkoušeli předem. Já to ještě ani nenastartoval, neboť jsem neměl trpělivost a nečekal na rozsvícení obrazovek a jiných self testů. Mohu Vám pustit teamviewer a vy si to proklikáte. Co?
[quote="Pavel Brodský"]
Vyhlídkový let na Karlštejn - nejsem si přesně jist jak se to tu dohodlo,
hlásí se nějaký komentátor? (nebo i pilot?) Pokud by byl i pilot tak budu rád, nicméně pokud by se nikomu nechtělo, tak to klidně odletím, ale je potřeba někoho, kdo to bude komentovat. Bylo by to z nějakého VFR letiště na Karlštejn, jakože vyhlídka, o tom že sedíme v akrobatickém speciálu nic neřekneme, a po vyfocení Karlštejnu nějaká volná akrobačka jako překvapení a přistání.
[/quote]
Karlštejn a ortofoto připravím. Hodně se mi líbila ta C182. Mám jí koupit? Budete s tím umět tak, jak se má, aby to bylo profi?
[quote="Pavel Brodský"]
Secvičená
Bylo by velmi vhodné si obě praktické ukázky v pátek zkusit - kvůli projekci z BPho počítače na plátno, časování, atd. Nebude tam na to moc času, v pátek tam jsme 17-20 a za tu dobu musíme ten PC na kterém se ty praktické (737 a 777) poletí zapojit, tak se, prosím, pokuste mít vše připravené co nejlépe dopředu, ať tam odsejpá.
[/quote]
Pavle, to je podle mě nereálné. Víš přece kolik věcí se vždy řeší a 3 hodiny, to to tak zapojíme, nahodíme... Dřív tam nemůžeme? Ještě dotaz na ozvučení. To je vše zajištěné? Bude normální Jack 3,5mm k dispozici pro PC?
BP