Díky za názory, pánové. S tou 10 min přednáškou je to, Jáchyme, určitě dobrá připomínka, na druhou stranu pokud tam příjde někdo z bodu "c" tak mu 10 min briefing asi moc nového neřekne. Myslíš, že by bylo možné ty přednášky napsat jako 30 min s tím, že by se do značné míry omezila "najelvárna" v nich tak, aby to odpovídalo 10 min mluveného slova roztaženého do půl hodiny? Tedy že by mluvčí něco řekl a pak bychom popsanou situaci mohli chvili tiše sledovat na plátně? Problém podle mě je, že za 10 minut se nestihen ukázat nic zajímavého - to je tak od FAFu na zem, rozhodně ne celá příletovka, například.
Davide, já bych byl pro aby ty přednášky jely na živo - briefing z dabovaného videa si ti lidé mohou poslechnout na internetu, kvůli němu tam nemusí chodit. Právě ten osobní kontakt s někým od nás může být ta přidaná hodnota, která někomu z Jáchymových kategorií b a c řekne že by opravdu měl začít.
Ohledně angličtiny - dobrá připomínka, píšu si, uděláme pár letáků v EN abychom měli co dát do ruky případným cizákům - nicméně podle mě nepatří do naší cílové skupiny, i kdyby létat začali tak začnou létat ve svém rodném Švédsku, Anglii, Rusku apod - což českému VATSIMu moc nepomůže. Ale samozřejmě na ně musíme myslet a doufám, že většina z nás jim bude schopna základní informace anglicky předat.
Souhlas s JK, místo přednášky "Dvojčata o Airbusu" to změním na "JK a PK o 777". Můžeš to, Kubo, dohodnout s PK?
Jindřichu, díky za ochotu jít na pódium, a za vLetušku (jen nezaponeň, že to je až za 2 měsíce, to je furt dlouhá doba

). Souhlas ohledně DT, na pódiu by krása rozestavěného Boeingu nevynikla, spíš to bude fajn umístit ho někam do průchozí části aby to lidé viděli zblízka a pochopili že každé tlačítko funguje, svítí, atd.
Pojďme ještě probrat ten obsah přednášek který navrhuju v tom předchozím příspěvku - máte nějdo nějaké nápady? Celý jsem ho vymyslel já, tak nechci aby to bylo jako že co řeknu to automaticky platí, klidně mi ho rozhrabejte
PB