[quote="tmx"]Psal mi samotný nejvyšší - Michal Rok, jak jsem úžasný... No znáte to, když vám píše jen tak sám od sebe autor nějakého softwaru.

Mimo jiné nabídl členství v nějakém five star clubu na foru a také 50% slevu na vroute premium.
Čili... Máte někdo vroute premium? Přeci jen za 12€ už bych o tom možná začal uvažovat, pokud by to byl fakt dobrý software!

[/quote]
Ahoj... V prvom rade gratulujem...

Ja osobne Premium verziu nemam, ale mal som moznost ju testovat este pred vydanim... Co si pamatam, tak oproti free verzii tam boli tieto "ficurky":
- na mape sa zobrazovali vsetky trate, fixy atd., + samozrejme tvoja planovana trat,
- mapa sa dala zoomovat a posuvat,
- bola tam moznost prepinat vzhlad medzi dennym a nocnym rezimom,
- v tom case bolo novinkou aj radio, ktore je uz teraz obsiahnute aj vo free verzii,
- v sekcii ROUTE, v casti FUEL ti to vypocitalo potrebne mnozstvo paliva na let + vykreslilo vyskovy profil spolu s tratovymi bodmi a obmedzeniami na trati,
- v sekcii ROUTE, v casti WAYPOINTS bola zoomovatelna mapa s moznostou posuvania,
- a to najlepsie na koniec - tvoju naplanovanu trat dokazal vyexportovat do roznych formatov a tak si nemusel pracne buchat trat do FMC...

(tu sa musim pochvalit, ze som Michalovi objavil jeden bug u PMDG, ktory samozrejme hned opravil...

) V tom case to podporovalo len PMDG, LD767, nejake ATRko a default FS flight planner, ale odvtedy tam uz pribudlo (a stale pribuda) kopec dalsich addonov...
Tych veci tam samozrejme bolo omnoho viac, ale je to uz nejaka doba a uz si vsetko nepamatam... A za dalsie, urcite tam pribudlo vela veci, o ktorych nemam ani sajnu...

Takze na zaver len tolko - ak by som mal moznost kupit to za 12€, tak by som nevahal ani sekundu...

Viem, ze existuje vela vselijakych free softov, ktore vsetky tie veci dokazu zadarmo (vypocet paliva, prevod do roznych formatov, pokrytie ATC, zobrazovanie trafficu, atd.), ale tu to mas vsetko v jednom a to je najvacsia vyhoda vRoute Premium... Ja uz sice lietam vyhradne na IVAO, ale vRoute pouzivam pre planovanie letov dodnes...
Peter