- 30 čer 2011, 22:22
Ahoj,
no, jak už jsem tu zmínil, měl jsem takový problém se 737 od Wilca – ze začátku, když jsem zvolil letadlo a dal start, bylo FPS poměrně vysoké, avšak po necelých 10 min. (asi kolem 5 min. po startu letu) se mi to začalo dost sekat; FPS kolem 10, někdy ani to ne… Přemýšlel jsem, čím to může být, či ne, stahoval jsem všelijaké nastavení (texture, autogen, traffic, antialiasing,…) s domněním, že si pomůžu – avšak bez úspěchu. Dokonce i když jsem stáhl v nastavení téměř vše na nulu, nebylo FPS tak po 2–5 min. o moc lepší… Tak jsem hledal, hledal a našel (úplnou „blbost“ /– podle mě/), a to, že stačí u FS9 (.exe) odškrtnout režim kompatibility (například pro Windows XP SP2). (Tj. kliknout pravým na program FS9 {nejlépe to udělat přes „C:, Program files,…“}, vlastnosti, kompatibilita a odškrtni /pokud nemáš/ režim kompatibility…) Pokud to již máš odškrtnuté (ono je možné, že některé addony, když je instaluješ, automaticky zvolí, aby se daný FS (a to především FS9) spouštěl přes režim kompatibility, a to jiné než jako Windows 7. Proto to políčko musí být odškrtnuté (nezvolené)… Takhle jsem to měl já a když jsem to nastavil, jak zde píšu, vše fungovalo 100%. No, zkus to; když to půjde, bude to O. K., když ne, už nevím, kde by ještě mohl být problém (zas takový odborník na PC nejsem).
Adam

My dream is to fly