VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
Tak zkus treba Gmail. Koukal jsem do logu, zkouselo to poslat na Tadeas01@safe-ma....., nicmene vratilo se to s chybou DNS. Seznam zase na existujici adresy vraci chybu Invalid email address. Resim se spravcem mail serveru.
Přání. :)
Ve Flight Planneru a letovém řádu je linka do Krakowa (Balice), OK772. Jenomže linka zpět už neexistuje. Proto se chci zeptat, jestli to je chyba, nebo jestli letoun, co tam lítá, umí teleport. Děkuji. :)
Ještě dotaz - Šemík se mi \"odpojil\" od FSX a píše \"Connection lost\". Krása, zkouším \"reconnect\", ale Šemík se ani nepohne a vesele píše dále. Nevíte někdo, co s tím mám dělat, abych ho znovu rozchodil (při přistání mi spadl a já už jsem na gate)...
Zdravím,
po dlouhý době plánuju let (zatím testovací, abych zjistil, čeho jsem po takový pauze schopnej :P ) a jak jsem plánoval, tak jsem narazil na pár věcí :) :

1) Ve Flightplanneru jsem narazil na to, že mi nevypočítá palivo na RTE, mám tam jednu minutu (což je blbost z LKTB do LKPR :D ) :)
2) Updatoval jsem si COMPANY ROUTE a zjistil jsem že není updatovaná BRQPRG3...(určitě pro Flight Planner FSky, do FMC jsem se zatím nekoukal...) :)
[quote="Tadeas01"]Já vím, že to je jen taková hloupost, ale čím to je, že jsem již FO, ale banner mám stále Trainee? :)[/quote]
Musíš si dát jiný odkaz, který najdeš tam jako předtím ( csav změnili web )
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 37