VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
[quote="marenadl3"]Budou za splnění charterů plakety (bronz, stříbro, zlato)?[/quote]

Ne.

Cituji VO:

Obdobu Charter pilot dělat nebudeme, protože se v případě Holidays
nejedná o jednorázovou akci, ale linky se průběžně mění a doplňují
nebo mizí. Neexistuje tedy podle mého mechanika, jak nastavit
pravidla
Zdravim,

mam otazku k planovani letu. Vcera jsem chtel letet EBBR-LKPR. Let jsem si vybral v Letovem radu (OK0631). Uz pri planovani mi bylo divne, ze se mnou nepoleti zadni pasazeri. Ale let byl nabizeny v let. radu.

Dnes se v pirepu v mem profilu (CSA925) objevilo, ze let byl cvicny a strhli se mi za nej finance. Pritom V semikovi se pred startem zadne info noukazalo.

Znamena to, ze pokud mi system vygeneruje 0 pasazeru (ikdyz u popisu letu bylo neco okolo 150ti), tak je automaticky let \"neplatny\" cili cvicny?

Popr. jak donutit system aby dodrzel pocet pasazeru i v briefingu? Nebo je to chyba v matrixu...

diky diky

dan
By Jakub Ninger
[quote="dan21"] Uz pri planovani mi bylo divne, ze se mnou nepoleti zadni pasazeri. Ale let byl nabizeny v let. radu.[/quote]

Co je na tom divného, to je snad u ČSA normální ne...? ;)
Dotaz k letům HCC: chybí mi odlety z Mošnova...
v reálu to je to takto: Praha -> destinace třeba Hurghada -> Brno -> Mošnov -> Hurghada -> Praha
u nás: Praha -> destinace -> Brno -> Mošnov a konec
možná se v tom našem nevyznám... a nejde jen o tu Hurghádu... takto to točí i TVS
Nevím ale lety HCC 6074 z Mošnova do Hurghada a zpět let HC6075 v sezmamu je.Mne je zase divné, že se mi zeleně zbarví jen lety, které jsem sám odletěl. Měl jsem za to, že pokud to někdo odlétne, tak se linka považuje za splněnou.
[quote="Kučera"]Nevím ale lety HCC 6074 z Mošnova do Hurghada a zpět let HC6075 v sezmamu je.Mne je zase divné, že se mi zeleně zbarví jen lety, které jsem sám odletěl. Měl jsem za to, že pokud to někdo odlétne, tak se linka považuje za splněnou.[/quote]
A kde je Mošnov -> Marsa Allam nebo Sharm El Sheikh ?
Já mám zase dotaz k tomu kam mašina letí z LGKR dále. V letovém řádu vede linka HC6521 na LGKR, ale nic s odletem z LGKR tam není. To nám tam ty A320 rozebíraj na součástky? ;-)

PB
Po pravde receno, linky HC i OK jsou z realnych dat (tedy ne odpozorovane, primo z podkladu od CSA). Na druhou stranu jsme dostali jen nejaky casove omezeny plan, takze je mozne, ze tam neco podstatneho chybi. Poprosim aby se na to nekdo podival, hlavne tedy ty slepe destinace.
To PB:
[quote="oupa"]...takze je mozne, ze tam neco podstatneho chybi...[/quote]

Stejný problém byl dřív u něčeho, co končilo ve Vídni a taky se to přelítávalo na On Demand.
Ahoj,
nově jsem se zaregistroval na ČSAv, ale stále mi nepřišel potvrzovací email. To je někdo rozesílá manuálně a nebo bude chyba někde jinde? :P
Ani tam to nikde nemám, mám safe-mail a občas se mi stávalo, že mi maily chodily s menším zpožděním, ne ale takto dlouho. Nebude možné buď změnit email, na který mi to pod mým jménem (už jsem se i našel v seznamu) bude opět doručeno nebo nějak to potvrzení mechanicky odeslat?
Tak dobře, díky moc. Ono se mi to nedoručilo ani na ten seznam mail, takže sem ještě napíšu zítra, jak to dopadlo :) Třeba to náhodou dobloudí ještě na ten safe-mail a pak by stačilo smazat ten druhý- dodatečný profil. No, uvidíme, zatím děkuji a výsledek napíšu.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 37