VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
Ahoj,
Jak již vím, někteří jsou tu odborníky, nebo alespoň znalí...

Přidal jsem na staronový web nejnovější wordpress, s obsluhou už jsem se seznámil, ale mám tu problém. Vytvořím stránku, nastavím trvalý odkaz\" ....ic.cz/nas-pribeh/, ale když na stránkách kliknu na odkaz, tak to napíše: \"Error 404 - Soubor nenalezen nebo stránka neexistuje.\"

Poraďte co s tím. A vím, že je problém někde mezi monitorem a židlí ... :D
nastavení -> trvale odkazy, vyber si strukturu a dej uložit a buď ti to napíše, že vše proběhlo OK, nebo že máš vytvořit soubor .htacces na serveru a do něj dát obsah co ti to tam napíše. Při nejhorším ta struktura bez \"pěkných adres\" určitě bude fungovat (1. možnost v tom nastavení)
Ahoj,
Tentokrát tu mám otázku ohledně systému Joomla. Pomocí programu Artisteer, který mi vždy z Google vyskočil, jsem sestavil grafickou šablonu pro Joomlu, ale mám problém. Snažil jsem se to nějak zprovoznit, prohrabával jsem se moduly, ale nenašel jsem to. Nefunguje, resp. nezobrazuje se mi navigační menu na vrchu stránky, jak je vidět na prvním obrázku (Home, Menu položka, O nás), i když mám normálně vše vytvořené. Nevíte, co s tím? Nikde jsem adekvátní odpověď nenalezl. Díky

INFO: Na prvním obrázku je šablona a na druhém obrázku je už konkrétní stránka bez navigačního menu.
Ahoj,
Jestli máš modul zveřejněný, zkus ještě, když na něj klikneš a dostaneš se do jeho správy, Přiřazení nabídky->
Přiřazení modulu-> Na všech stránkách.
R.
Tak jsem si dal menší pauzu a zase jsem se na to mrknul. Asi jsem fakt blbej, ale ať dělám, co dělám. Ať hledám, co hledám. Ať robim, co robim, ale nic kloudného jsem nesplodil.

Nejprve jsem šablonu vytvořenou mnou \"nainstaloval\" do stránek. Aktivoval jsem to na stránkách, ale to horní menu tam nemůžu nijak dostat. Vždy jsem zobrazil to menu na straně (podoba This site; Main menu apod.), ale jak dostanu tu navigaci nahoru s tím mím stylem, tak to doopravdy nevím a už jsem se u toho tak na****, že jsem se málem rozběhl hlavou proti zdi. Mohl bych kdyžtak někoho poprosit o pomoc, třeba tebe Jakube, ty už si mi s něčím u WP pomáhal, tak jestli víš něco o Joomle, nebo tebe Roberte, ale abych zase nezdržoval při tvorbě nového webu.

Každopádně se jdu uklidnit, ať nejsem večer vzteklej.