VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Radizz
I když samozvaně, dovolím si jménem nás všech popřát Jindrovi všechno a jen to nejlepší k zítřejšímu významnému životnímu jubileu. :) ...no, já to nebudu natahovat! Ať se Ti na VATSIM pořád líbí, daří se Ti, na co jenom sáhneš, a hlavně zdraví ať slouží (dědku :P).

Abych si nepřisvojoval cizí zásluhy, ten krásný banner připravil PB.
By Pavel Muroň
Jindro, všechno nejlepší!
Přeji samé úspěšné míčky, žádný out, ty jeden tenisto. A doufám, že se nám podaří vídat se častěji, na VATSIMu i v reále.
By PBily
Věk Ti nezávidím, ale tu party jo :-D

Přeji hlavně hoooodně zdraví! Ať Ti všechno vychází.
By JKol
Všechno nejlepší a kdybych ti někdy lezl na nervy, (jako že už asi lezu) tak se omlouvám :P
By jam
No tak to gratuluju taky, všechno nejlepší...
Tak mě napadá, že bys Máchale jakožto muž zralého již věku, přestal do těch škopků mlátit jak hluchej do vrat a začal hrát jemněji?
Třeba nějaký smooth jazzík? :P
By kopcimek
Tak tedy oficiálně, ať to ví celá obora :)

Přeji jen to nejlepší do dalších let, hodně úspěchů, málo nehod (na dvou i čtyřech kolech a na křídlech as well), prostě nechť se Ti daří ;)

Že bys to neoslavil se nebojím :P

PP
By Luboš Kučera (LK 154)
Když jsem ti dneska stručně přál na frekvenci, netušil jsem, že jsou kulatý
a maj na začátku tak relativně vysoký číslo. To už je nejvyšší čas se
usadit ... nejlépe za radar na LKAA :). Tak ať tě tam co nejdřív vidíme a
slyšíme, a všechno ostatní ať vychází tak, jak budeš chtít.
By SenorAmigo
Vše nejlepší k těm dvacetinám :). Ať se daří, hodně úspěšných koncertů a VATSImovských online hodin.
By mipeba
Snad se ti moje zpívání na frekvenci místo pozdravu líbilo :D
Užij si to mě to čeká v létě.
By roadmonster
Tak ode dneška už bys v kulečníku mohl hrát za seniory, pane :D Všechno nejlepší!
By Lapak
Všechno nejlepší, ať ti to co nejdýl lítá, řídí, hraje a já nevím co ještě... :)
By martinz
Všechno nejlepší, hlavně co nejvíce odřízených hodin za radarem a úspěchů v kapele.
By Adam
Milý Jindro,
přeji Ti vše nejlepší!! A to jak v Tvém osobním životě, tak i ve virtuálním létání … zkrátka, ať se daří (jak v kapele, tak i za radarem)!

Adam
By Darghen
Ahoj Jindro,

k Tvému životnímu jubileu, Ti přeji vše nejlepší, hodně životního štěstí a hlavně pevné zdraví.
By Pavel
Já už přál včera za radarem, tak zde jen symbolicky - vše nej, kolego!
Mimochodem - JM dnes celej den offline na ICQ/Skype/Facebook/Forum, to byla teda oslava ;-)

PB