VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
[quote="Marty"]Skupina Bravo
- prap. Martin Šmíd, CEF2807, B735, CTOT LKPR 1905Z
- Radek Ruban, CEF2492, L-159, odlet z KB tak, aby se formace s B735 utvořila ihned po startu
- Vladimír Linek, CEF2503, F-16, odlet z KB ve formaci
- Ivo Hrdlička, CEF2504, L-159, odlet z KB ve formaci
Velitel skupiny prap. Šmíd, velitel formace bitevníků/stíhačů: RR.

(Skupina BRAVO si dne 12.02.12 podrobněji domluvila postup na společném brf.)

Připojení Obou skupin na Vatsim a TS dle rozhodnutí velitelů skupin s ohledem na časový rozpis cvičení
[/quote]

Letku Bravo prosím o nástup do Kbel v 1835Z. Nalogovat se hezky na Apron West.

P.S.
Nedaří se mi rozdýchat ten FS Inn (připojit se na VATSIM). Pokud by s tím někdo měl zkušeností (pomooooc). :)

P.P.S.
Št.prap. Hrdlička žije? Dostaví se zítra?
[quote="Jindra"]Já jsem dnes sám, tzn poletím CV>KB a tam se přidám ke skupině Bravo. Možno?[/quote]

Mjr. Machalínek nečte denní rozkazy. :)

Nejsi sám. Máš u sebe ve skupin OG na L-159 (viz http://www.vacc-cz.org/forum/viewtopic. ... 445#p93445). ZL se omluvil a neúčast nahlásil, ale s. Kolář o tom, že by neměl být, neřekl půl slova => být by měl (nebo víš něco, co já ne?). Takže jako dvojička s OG doprovodíte JK.
[quote="Radizz"]FPL doprovodu na zítřek/dnešek:
LKKB - LZSL
FL170
VOZ T45 BODAL M748 BERVA LZIB STAY01/0015 M075FL90 DCT NIT DCT SLC STAY02/0015

RMK: STAYINFO01/1xlow pass for break up, STAYINFO02/1x low pass for break up, formation flight, number X, non-RVSM,[/quote]

Vysvětlete mi jednu záhadu - proč non-RVSM ve FL170?
[quote="roadmonster"]
Vysvětlete mi jednu záhadu - proč non-RVSM ve FL170?[/quote]

PZ je normální Rejpal. Samozřejmě, že to ve FL170 nemá žádný grandiózní smysl, ale docela rád bych tu poznámku přesto v plánku měl. Scénář se taky může operativně změnit (což se mockrát stalo)..., takže považuju za dobrý to tam napsat.

[quote="CSA544"]Jo dnes letim, počítám s tim[/quote]

Mjr. Machalínek, tři kroky vpřed a deset kliků za šíření poplašné zprávy.
[quote="Radizz"][quote="Gelba"]Doufejme :) Jen dnes se mi teprve podařilo rozchodit FSinn, ty ho létáš? Potřeboval bych jen rychlé zaškolení co kde zmáčkout protože dnes už se tím prostě prokousat nestíhám.[/quote]

Jaks to udělal? :)[/quote]

No toť otázka :) Ale pravděpodobě zakopanej pes byl ve starší instalaci kterou jsem v počítači měl. Až když se mi to podařilo zcela pročistit, tak se to záhadně rozběhlo. Takže bohužel nějakou radou, kterou by si asi rád slyšel, tě bohužel nepotěším.
[quote="roadmonster"][quote="Radizz"]FPL doprovodu na zítřek/dnešek:
LKKB - LZSL
FL170
VOZ T45 BODAL M748 BERVA LZIB STAY01/0015 M075FL90 DCT NIT DCT SLC STAY02/0015

RMK: STAYINFO01/1xlow pass for break up, STAYINFO02/1x low pass for break up, formation flight, number X, non-RVSM,[/quote]

Vysvětlete mi jednu záhadu - proč non-RVSM ve FL170?[/quote]

Jak říkají paragáni čím jsi výš, tím víc času máš na řešení případného prů.......:-)
A když se to má po*rat tak pořádně, vypadává mi net :/ No já doufám že se to ústalí. Prozatím mjr. Machalínek musí odstartovat sám, připojím se v Náměšti, doufám..

EDIT: No teď to šlo do kelu úplně. Operativně měním stanovište, beru notebook, a zrychleným přesunem jedu k babičce :D Prozatím, na mě nečekat, uvidíme co se vyvrbí.
Takže skupina ALFA se kvůli časové tísni připojuje v 1845Z, přesněji řečeno velitel alfy se připojí v 1845Z, protože do tý doby je časově zaneprázdněn.

Skupina pod vedením mjr. Machalínka startuje z CV v 18:55Z a nad OKL budou čekat na CEF2801, který z LKPR startuje v 19:05Z (uvidim, jestli mi povolí vzlet z 13, ať jo máme jednoduší)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8