VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Vážení piloti, vážení řídící,

dne 4. 3. 2012 se bude konat slet na letišti v Ostravě - Mošnově [LKMT].
Z mošnovského letiště můžete letět do mnoha zahraničních i tuzemských destinací.
Řídící jsou zajištěni na pozicích Mošnov Tower (frekvence 120.800 MHz) a Mošnov Approach (frekvence 125.100 MHz).

SOPs: http://www.vacc-cz.org/index.php?sect=lkmt
Charts (mapy): http://www.vacc-cz.org/index.php?sect=lkmt
Scenerka: http://www.vacc-cz.org/index.php?sect=lkmt

Věřím, že účast bude velká, nicméně jako loni. Letu zdar!

Sorry, anketu jsem ... víte co, tak aspoň takhle. :)
By Pavel
Schindler, Kolář, chovejte se sakra jako dospělí lidi. Teď jste právě udělali ostudu VACC-CZ. Má váš výcvik skončit ještě než začne?

PB
By Marty
[quote="marenadl3"]V tuto chvíli si dovolím tuto otázku...
Budete buzerovat nebo jste rádi že se vůbec něco děje? Abych si pak neřekl opravdu "za dobrotu, na žebrotu"...[/quote]
Nikdo tě nebuzeruje ale jen upozornil na chybu. Uvědom si že odsud lidi čerpají materiál taky pro výuku a pokud už by ani banner na akci neměl být správně tak co potom????
Možná by slušelo spíš napsat děkuji za upozornění a opravit to. A v duchu si myslet příště si dám pozor. :-) Jinak ale abych tě jen nekritizoval, nápad je to samozřejmě dobrý.
By semikamik
Hej! Proč tam dáváš to množné číslo?! Já se tě zastal! :-) Ale naprosto souhlasím s Martinem... s Matějem jsme se o tom bavili a má pravdu v tom, že když to někde někdo řekne tak budiš ale mít to přímo na officialním \"plakátu\" a banneru špatně, to už může udělat neplechu... ;-) Je to pitomost... ale přehlédnout se to nedá... :-)
A prosím... neber to jako buzeraci ale jak píše Martin jako přátelské upozornění... ;-)
Na event se těším, rád se zúčastním... :-)
By Dagger
Poprosím Tomáše Slončíka o menší debriefing mého pokusu o VFR (kromě tý Delty, to jsem vysvětloval a chybu uznávám).
Sice jako pilot, ale akci jsem si stejně užil. Teď se ještě vracím do Prahy, ale užil jsem si to. Po krátkém prohození funkcí s TS :)
- A/C: CSA789, At Stand C7, Shuting down, Díky za let, Ahoj
- TS: Díky za řízení, Ahoj
By Slon
[quote="Dagger"]Poprosím Tomáše Slončíka o menší debriefing mého pokusu o VFR (kromě tý Delty, to jsem vysvětloval a chybu uznávám).[/quote]

Všechno OK, až na tu DELTU :-P

Jinak, díky všem, bylo to fakt super.
Tak jo, připomínka ... při příjezdu na GATE 18 se mi kompletně uvařili brzdy a udělal jsem si projížďku skrz ...... tímto se omlouvám, ale bez brzd to nejde, později zastaveno opět pomocí bloků.
By JKol
[quote="Schindler"]Tak jo, připomínka ... při příjezdu na GATE 18 se mi kompletně uvařili brzdy a udělal jsem si projížďku skrz ...... tímto se omlouvám, ale bez brzd to nejde, později zastaveno opět pomocí bloků.[/quote]
Člověče oprav si ty brzdy, to už je dneska podruhy, co po tobě museli znovu zasklít Prst C
Tak ode mě taky dík řídícím a všem pilotům, kteří tuto akci podpořili.
Jenom taková malá indície - očekávejte něco podobného, ale na jiném letišti. Překvapení příště. ;)
By Čondra
[quote="marenadl3"]
Jenom taková malá indície - očekávejte něco podobného, ale na jiném letišti. Překvapení příště. ;)[/quote]

Překvapení? Vždyť i houpacího koně by napadlo, že Budapešť....

OK
[quote="marenadl3"]Ty houpací koňu, můžu ti říct, že to Budapešť není.
A dávat mínus za připomenutí Eventu se mi zdá trochu debilní, nezdá se Ti?[/quote]

Buď v klidu. Mě taky někdo furt dává mínusy. Jakmile jsem v plusu, mám za chvíli nula, ale když prolezu poslední aktivní témata a hledám, kde je novej mínus ... nenajdu

PS: Jen se ptám...Bude to Debrecen? :D
By Radizz
[quote="Čondra87"]Odkdy je "hlupák" sprostý slovo? Tady už nekterejm fakt šíbe...

OK[/quote]

Odpovídám Ti na to to, co jsem Ti napsal e-mailem. Ty se doma s maminkou oslovuješ slovem "hlupák"? Vejdeš do dveří a řekneš rodičům: "Čau, hlupáci." Schválně to dneska zkus, co Ti na to řeknou, pak nám to sem můžeš napsat. ;)

A nepleť si vulgarismus se sprostým slovem. Člověk dokáže být extrémně vulgární, aniž by použil jediné nadávky. Vulgarita je jednoduše nepřiměřená hrubost. Věci je potřeba posuzovat podle jejich obsahu, jinak by se nám tu z pravidel staly prázdné schránky, protože by každý číman podobně jako ty argumentoval tím, že on přece nic sprostého neřekl.

Pozdrav "ahoj hlupáci" vulgární je a pokud Ti to nedochází, tak se někde stala chyba.
By Lapak
[quote="marenadl3"]Nebude to ani Debrecen. ;)[/quote]

A není to škoda? Možná by sis díky tomu pořádně zařídil a jak znám LHCC, tak věřím, že by vůbec nebyl problém domluvit třeba i oblast... Já tam teda taky ještě nebyl ale letět tam ve více lidech by mě určitě nakoplo se tam mrknout :)
By liskaz
Hele Ondro já ti to říkal furt,ale mě už tohle opravdu číst nebaví.Toto je veřejné organizace,ve které se shromažďují lidé,kteří mají virtuální lítání skutečně rádi.A proto si myslím,že by bylo mnohem lepší,kdyby se tady k sobě lidi chovali jako přátelé.Takto zde fungoval pořád.Moje registrace na vatsimu už je 7 - 8let stará a když jsem sem přišel s nulovými zkušenostmi nikdo mě nikdy nenazýval blbcem a podobně.Měl by jsi tyto lidi,kteří toho očividně vědí více,než ty obdivovat,když tě někdo může něco naučit.Já bych tady nikoho blbcem nenazýval,protože spoustě lidem jsem dlužník,za to co mě naučili a plně to využívám v leteckém reálném světě.Jestli tě tohle lítání nebaví a myslíš,že jednou budeš nejlepší,tak ti říkám ne.S tímhle přístupem žádný ATPL neuděláš.A představa,že někoho takového,kdo mě bude furt nazývat blbcem,potkám v kokpitu jako kolegu,tak si myslím,že by to nebyl příjemný let.