VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
Veselé Vánoce a šťastný nový rok , bohatého Ježíška, spoustu zdraví přeji nejen Vám, ale i Vašim rodinám.

Zejména členům našeho leteckého institutu přeji velmi mnoho bezpečně nalétaných a nařízených hodin a to jak v reálném, tak i ve virtuálním létání.

OK
Mějte všichni krásné vánoce a až bude úřadovat ta dvanáctka (v kalendáři, nejenom na stole ;) )

tak first of all pevný zdraví a hodně úspěchů a ... jo, a taky stejný počet přistání jako vzletů :)

G.
Přeji krásné prožití Vánočních svátků a do nového roku mnoho zdraví, štěstí a leteckých úspěchů! A pokud by se v cockpitu přecijen vždy všechno nedařilo, přikládám efektní \"flow\", který pomůže se potíží zbavit.

Obrázek
[quote="mrcouchette"][quote="sosjan"]Taky všem to nej...A hlavně zdraví,bez toho to nejde[/quote]

a štěstí je taky potřeba, na titaniku byli zdraví skoro všichni ;)[/quote]
Ale Titanic to zdraví rychle ztratil :)
Tak já se také připojuji, takže...
Veselé Vánoce, celý nový rok 2012, hodně úspěchů v životě i letectví, vyrovnaný počet vzletů i přistání přeje Marek Sobaniec.
By Nipik
Tak pánové řídící a pilotstvo :) já jsem právě teď doslavil doufám krásny rok 2012 , tak Vám přeji uspěšný , pohodový rok :) doufám že ste si Silvestr užili co to šlo! :)....