Pro otázky ohledně software a připojení na VATSIMu. SB, FSInn, ASRC, VRC, EuroScope, ServInfo, ActiveSky a další.
Uživatelský avatar
By mipeba
#77277
ActiveSky X jsem zkoušel všelijak umravnit, ale stále se mi to nedaří. Zobrazované informace neodpovídají METARům. Vítr klidně i o 180stupnů v jiném směru, rychlé změny směru větru. Nebo má být LVP a já letiště vidím na 20km a v 500ft AGL se mi najednou zobrazí mlha a dráha zmizí.
A tak se ptám: mohu docílit kvalit tohoto addonu jen s FSInn, jde mi o mraky, turbulence, viditelnost, déšť, záblesky v bouřce a sníh? Třeba doinstalováním textur?
Uživatelský avatar
By Marty
#91004
[quote="mipeba"]ActiveSky X jsem zkoušel všelijak umravnit, ale stále se mi to nedaří. Zobrazované informace neodpovídají METARům. Vítr klidně i o 180stupnů v jiném směru, rychlé změny směru větru. Nebo má být LVP a já letiště vidím na 20km a v 500ft AGL se mi najednou zobrazí mlha a dráha zmizí.
A tak se ptám: mohu docílit kvalit tohoto addonu jen s FSInn, jde mi o mraky, turbulence, viditelnost, déšť, záblesky v bouřce a sníh? Třeba doinstalováním textur?[/quote]

Michale myslím, že je problém jen ve tvém nastavení. Já používám AS X a SQ box bez jakých-koli problémů. Na textury mám REX. Nejprve bych zkontroloval jestli je AS správně nastaven na online, čas a synchro na GMT abys vyloučil, že si to tahá data opožděně. Potom musí mít zaškrtnuto, že bude počasí tahat z Vatsimu. Dále nastavit nějaký rozumný interval dle možností PC. Nakonec bych se ujistil že třeba FSInn nemá někde odkliknuto, aby také tahal počasí. To by mohlo způsobovat problémy které popisuješ.
Musí to fungovat. Jo a ještě programy spouštím jako správce....tak dej vědět jestli to pomohlo....