VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
By Jindřich
Teď už jen čekám na zdroj do PC. Vánoce 11 to nebudou, ale bude to. Přemýšlím jestli nepočkat až na paralelní 24-ku.
Jestli moje bude nad úrovní Tampy to má víc rozměrů. Určitě levnější a bude fungovat u mně doma (nevím jestli u vás doma), ale pokud bude free, tak nebude žádný support apod. Což Tampa asi nějak má. Atd...
By torpy68
No slubuje ho na vianoce,tak dúfam,že bude.Furt lepšie jak nič.
Ešte keby sa podarila tá FlyTampa to by bolo super
By martinz
Aspoň vidí že je zájem když se chtělo tolika lidem registrovat :)
By vascon
Tak paralelní 24ka by byla fajn, ale ta je v nedohlednu... :D Zase na druhou stranu třeba pro LOWW taky existuje projekt paralelní 11/29 a na netu už k tomu příslušná úprava je.
By Jindřich
Práce zase pokročily, mám komplet systém pojížděček, jejich značení a značení všech gate/stands na severním apronu, zahájeny práce s terénem kolem prstu A a pojížděcí AA. Taky zkouším \"bordelizaci\" gatů/standů ropnými produkty a dalším (bez komentáře :-)). Přidávám pár screenů.
By Ico
Naaadhera :) skoda ze som uz na FSX no :D hadam sa nieco bude dat pouzit...
By Čondra
Když to teď vidím, tak už se neptam, \"Kdy to bude?\", ale \"Za kolik to bude?\"

OK
By Kučera
Pěkná práce zasluhující obdiv a poděkování za tvorbu našeho národního vzdušného přístavu.
Dík za ukázku a nechť se dílo daří, přeji hodně úspěchů.
By Radizz
[quote="Pavel"]Takže na Vánoce 2011, jo? :-P[/quote]

Ne, počkej, teď vážně: máš nějaký reálný odhad, Jindro? Já si tu náročnost vůbec neumím představit..., jen se ptám.