VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
By Radizz
[quote="Pavel Muroň"]Zúčastním se v každém případě. Pokud vypadne letadlo, pojedu autem. A to na trase Beroun Praha atd. Pokud by se někdo chtěl přidat. Bohužel, dopravní prostředek bude jasný asi až v den D, možná D-1.[/quote]

Předpokládám, že trasa Beroun -> Kunovice = D1. Pokud by tedy počasí bylo k ničemu a jelo se cca auty a současně bylo volné místečko a k tomu byste navíc byli ochotní přibrat mě v Brno, budu samozřejmě rád.
By Radizz
Jinak tu (jižní Morava) je dneska počasí tak akorát na pendrek (METAR LKTB 021030Z 16006KT 120V200 3900 BR OVC016 08/05 Q1021 NOSIG= )... I ptáci necertifikovaní pro IFR chodí dneska pěšky.
[quote="Radek Ruban"]...současně bylo volné místečko a k tomu byste navíc byli ochotní přibrat mě v Brno, budu samozřejmě rád...[/quote]
Pokud auty, tak no problem. Zatím jsem sám řidič.
By amalka
Povedlo se mi zajistit C82R, takže if weather permits, tak se dostavím. Pokud má PB s kámošem zajištěno místo přes Jaroměř, tak bychom mohli RR nabrat a následně vyložit v LKTB (lichvářské poplatky na LKTB zajistí RR :P).
By rc_czech
[quote="amalka"]Povedlo se mi zajistit C82R, takže if weather permits, tak se dostavím. Pokud má PB s kámošem zajištěno místo přes Jaroměř, tak bychom mohli RR nabrat a následně vyložit v LKTB (lichvářské poplatky na LKTB zajistí RR :P).[/quote]
Tak Jen low-pass, RR si vyskoci heh
By Gelba
Je tu někdo u koho by se našlo jedno místo do Brna z Kunovic? Do těch mých severovýchodních končin mi to jede blbě, tak se potřebuju dostat aspoň někam na větší nádraží.
Beru auto. V cca 7:00 odjezd z Beroun, 9:00 - 9:30 v Brno (jsem optimist). Počítám s RR z Brno, zpátky kdokoliv, jen musí zbýt místo pro mně :-P .
Muj mobil je 603 XXX XXX. Tak zítra.
By Gelba
[quote="Pavel Muroň"]Beru auto. V cca 7:00 odjezd z Beroun, 9:00 - 9:30 v Brno (jsem optimist). Počítám s RR z Brno, zpátky kdokoliv, jen musí zbýt místo pro mně :-P .
Muj mobil je 603 851 584. Tak zítra.[/quote]

Pokud by to tedy bylo možné přidal bych se na trasu Kunovice - Brno.
By Radizz
Ještě jednou velké díky Pavlovi.

Exkurze byla super a moc příjemné bylo vůbec to samotné setkání. Snad všichni v pořádku docestovali domů. Někdy příště zase ahoj.
By Ico
Dik Pavlovi za fantasticku exkurziu a vsetkym ktori sa zucastnili, rad som vas vsetkych poznal osobne. Super bolo aj posedenie v pube a pospominanie vselicoho mozneho :) Tak na freqvencii alebo zas pri podobnej akcii pani :) byee Sup sem s fotkami, popr na FB...
By torpy68
Takisto díky Pavlovi za super zážitok,osobný kontakt so všetkými čo sa zúčastnili bol strašne fajn :)
Dúfam,že sa na nejakej podobnej akcii zase stretneme :)
Fotky budú asap
By Gelba
Tak konečně jsem dorazil domů :) Díky Pavle za parádní exkurzi! Bylo to fajne, hlavně konečně jsem měl tu možnost vás také trochu osobně poznat a popovídat si. Taky ještě moc díky za odvoz a doprovod do Brna na hlavák :)

Těším se zase někde příště!

Fotky hodím na uloz.to a případně na fb.
Díky všem zůčastněným, zejména organizátorovi ;). Bylo to supr, škoda, že jsem s vámi nemohl na to pivko - přislíbil jsem návštěvu v Hradišti u bratra a jeho drahé choti (a ratolesti), a nemohl jsem prodlévati, neb na mě již čekala prostřená hodovní tabule ;) :D.
By Filipos
Také se připojím s poděkováním, akce byla super a moc rád jsem váš všechny konečně poznal (taky dík PM za odvoz - doufám, že jste pak trefili, na semaforech doleva a pak furt rovně :) ). Trochu paradoxně jsem dorazil s největším zpožděním i když bydlím asi nejblíž, holt když se něco může pokazit, tak se to taky pokazí. Foto dodám případně později.

Tak zas někdy.

PS: na čí foťák se fotilo to gruppenfoto? Hoďte to sem :)