VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Roman Szotkovski
Já jsem zrovna dneska přeinstaloval FSX na win xp a taky jsem tam po instalaci LKPR měl jenom terminál A.
V položce settings/scenery complexity musíš dát ukazatel úplně doprava, to znamená na maximum.
By Pavel
Ještě jednou.

Vyplň si jméno v profilu na fóru, v souladu s pravidly fóra, která jsi přijmul při registraci.

Jinak - pokud ti jde o dráhu v užívání u offline létání, AI provozu a default ATC, tak si ve Weather nastav směr větru tak, aby foukal proti směru dráhy, kterou chceš... Když chceš aby ti AI blbečci lítali na 24, tak si dej vítr 240° 10 uzlů. Obecně: je to k ničemu, stejně jako celé offline létání. Nauč se lítat a komunikovat a pojď na vatsim, tady se ti počasí aktualizuje podle reálu a my, řídící letového provozu, tomu samozřejmě přizpůsobujeme dráhu v užívání.

PB
By Pavel
To naše scenérka neumí, to chodilo jen ve FS2002.

Mimochodem, co používáš za prohlížeč? Většína moderních prohlížečů buď přímo umí kontrolovat gramatiku, nebo na to má plugin. Mrkni na to ;-)

PB
By Dagger
Nechtěls to směřovat spíš k tomu Rusku?

PB: FS2002 to podporuje? A podporuje to FS9? Mně se to nějak nepodařilo... Nemyslim u Prahy, obecně...
By Pavel
Závisí to na scenérce, nelze to nijak říct obecně. LKPR pro FS2002 uměla to, že podle aktuálně naladěné frekvence na ADFku to hejbalo s gejtama. Ve FS9 a FSX to LKPR už neumí.

U ostatních scenérek to je jak kdy, třeba EHAM od Cloud9 to uměl, ale moc často se to nevidí...

PB