VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Uuufff!
Ac jsem se primo neucastnil vIATCC, musim rict, ze to byl suPer event! Provoz byl tak akorat... obcas trosku vic, takze jsem nadelal par suPer chyb, nakonec se to ale (skoro) neposrazelo! ;)
Takze diky kolegum - zdravim do umirajiciho vIATCC - a rozhodne diky pilotum (nutno rict, ze nekteri piloti byli dneska taky docela orisek)! :)
...kdyby se tak darilo takovyhle provoz prilakavat casteji...

Rada

PS: Pavle, doufam, ze ses shora dival... a libilo se Ti to!
Takže i za nás plzeňstvo děkuji za IA společnost, Standovi za opět prvotřídní organizaci a poskytnutí zázemí a všem pilotům i zúčastněným řídícím za skvělou zábavu. \"S váma je to vždycky sranda, hoši\" :)

Osobní poděkování patří PBmu, který po vzoru reálu přispěchal na pomoc cca mezi 23:00 a 0:00 na pozici dírektora (LKPR_D_APP), jenž jsem v té době obsluhoval :) Jen tak jsem vás piloty byl schopen dostat v pořádku na zem do Prahy ;)

Thanks to all...

PP
Tady několik slíbených screenů...

Podvečerní pohoda, akce pomalu začíná.
Obrázek Obrázek

Vyčkávání u RWY06.
Obrázek

V rámci akce je naplánován low-pass v Karlových Varech, takže ladíme Karlovy Vary, ale ten popis...
Obrázek

Nízký průlet nad RWY29 v LKKV...
Obrázek

Obsazení pozic - konkrétně v 1646z
Obrázek

Servinfo - pražský provoz v 1955z
Obrázek

Poklidné přiblížení a příprava k levé zatáčce a zařazení se do \"vláčku\"
Obrázek

Usazení v ILS06 a low-pass v LKPR
Obrázek Obrázek

Opět ve vláčku na RWY06, rozestupy a vše ideálně seřazeno...
Obrázek

A schválnost od ATC s blíže nespecifikovanou hladinou alkoholu v krvi. Na RWY06 cpou mimo odletu FFR1736 ještě TVS101, což samozřejmě nemůže vyjít.
Obrázek