VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By Kučera
Ahojky, dovolil bych si pozvat pár zájemců na sraz v Klášterci nad Ohří za účelem společného polétání na simulátrou B737NG třeba na jedno sobotní odpoledne a to nejméně na tři hodinky. Předpokládaný počet je tak 6 pilotů. K účasti se pokusím zajistit i pilota Travel Servisu, který by nám mohl dělat odborného instruktora. podmínkou by byla ovšem finanční spoluúčast a to za předpokladu šesti lidí pro každého 500 Kč. startovné.Pokud bude zájemců vice cena se sníží.
V případě zájmu dejte vědět na můj e-mail. Termín bych dohodl hned po přihlášení odpovídajícího počtu zájemců.
kuceraj2@seznam.cz
By oupa
Vyčlenil jsem Honzovu pozvánku sem, hlašte se, kdo by měl zájem. Já za sebe říkám, že ano, a případně jsem schopen z Prahy pár lidí (3) nabrat.
By Kučera
Termín upřesním, budeme vycházet z možnosti účasti pilota TS. V případě že by mu to pak nevyšlo, budeme si muset vystačit sami.
O dalším budu informovat dle zájmu o tuto akci.
By Kučera
Jen informativně k akci :
zatím je dohodnuto využít v rámci této akce další simulátor a to vrtulníku a cesny. To znamená že dva piloti by mohli střídavě letět na simu B737NG a další dva zatím využít zkušebně vrtulník a cesnu. Pokud by jel někdo s řídících, mohl by eventuelně převzat tuto zodpovědnou funkci na odlétávajícím letišti. Vše oznámím po dohodě termínu a uzavření počtu účastníků.
By Gelba
Tak páni piloti, nebojme se toho! Myslim že je to skvělá příležitost na nějaký komorní sraz a určitě výbroná zkušenost (teda aspoň pro mě byla)..navíc cena bude oproti sólo hodinám asi taky úplně někde jinde. A v Klášterci opravdu nikdo nemusím mít strach že by tam jen čučel a ani si nezalétal. Techniky je tam dost a pro případnho řícího i LKKV věž. A co se týká vzdálenosti tak pro pražské to zase až taková dálka není, oproti nám příhraničním nebo moravským :)
By Lapak
Pokud berete i nováčky, tak bych se asi taky rád přidal, asi by mě to mohlo mnohé naučit :) Jenom samozřejmě nic neslibuju, jelikož ještě není termín...
By Nipik
Ahoj,

Jelikoz mam klasterec asi 50 km daleko neni pro me problem autem dojet.. 500 sem urcite schopen ozelit za tuto zkusenost :)
semnou muzete pocitat tak na 90%.. zalezi pouze podle toho kolik se nas sejde a nebo jestli se mi to nebude krejt se skolou

regard DN
By Kučera
TERMÍ NA SIMULÁTOR 17.9. od 14.00 hod.
Evidujeme následující: Kučera,Oupický,Gelbič,Nipauer
k doplnění minimálně potřebujeme dva piloty, zálohou je Pěch a Vobořil, Klapka ,kteří čekají na termín. Pokud se nedáme dohromady navrhuji termín 1.10. čas stejný. Prosím o osobní potvrzení přihlášek na výše uvedený e-mail. Bohužel zatím bez účasti pilota, situaci asi znáte prac.povinnosti a pod.
By Kučera
Vážení páni piloti,
jelikož se velmi krátí čas uskutečnění našeho srazu na simu, je nutné řešit organizační zajištění. Z tohoto důvodu nutně potřebuji spojení na každého jednotlivě. Ti co se nepřihlásili na e-mail tak musí učiniti. Dohoda o zaplacení zálohy,rozdělení posádek,a podobně. Jistě chápete, že nelze vše řešit na webu.
e-mail: kuceraj2@seznam.cz
Děkuji Vám za pochopení a rychlé potvrzení.
By Kučera
Ahojky,
k výše uvedené akci zatím nam chybí šestý abonent do počtu, jakmile se mi někdo přihlásí, eventuelné doplní odešlu informace na e-mail. Jinak pro září je vyhlášena sleva pro let na simu za 950 Kč. Kdo chce pohledá.
By Nipik
hezky den

Ja se budu muset omluvit dneska vcera se mi v metru stal neprijemny incident a nemam momentalne prostredky se dostat do klasterce a zaplatit sim. doufam ze vam tim nezpusobim vetsi komplikace , Diky za pochopeni

DN