VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By Slon
Není to trochu trapne, tady řešit tečky v datumu ?

Aby si pak člověk neřekl \"za dobrotu na žebrotu\" a nevykašlal se pak na jakekoliv organizovani akce.
[quote="Kory"]Aby si pak člověk neřekl "za dobrotu na žebrotu" a nevykašlal se pak na jakekoliv organizovani akce.[/quote]
Stejně se mi nepřihlásil ani jeden pilot....
Pokud se do dnešního večera nepřihlásí aspoň 4, akce se ruší.
By Lapak
Přesně tak, málokdo se ti nahlásí, že určitě přiletí, ale když budou ten den mít čas tak se ukážou... Já třeba prostě nevím, jestli budu v tu neděli doma, tak jsem se ti nechtěl hlásit, abys se mnou určitě počítal, ale pokud budu doma, tak se stejně ukážu...
Co jsem zpozoroval, tak tady často platí, že každý dobrý skutek je po zásluze potrestán :)
By Radizz
Dovolil jsem si zasáhnout do prvního příspěvku a vložit do něj obrázek/banner, který je uveřejněn na stránkách ČSAv.

Marku, nenech si pokazit náladu. I když to třeba není ideální, já bych nezvládl ani takový banner jako Ty; každý holt nemůže umět všechno, navíc začátky jsou vždy tvrdé a bude to určitě jen lepší a lepší.

VACC CZ samozřejmě podporuje jakoukoli aktivitu (ať už ze strany virtuálních aerolinií, nebo ze strany pilotů). O tom ta celá zábava na VATSIM v podstatě je; o tom, že nečekáme až nám něco naservírují ostatní; o tom, že nás to baví, že je to náš koníček a že jsme schopni strávit čas i přípravou něčeho pro své kolegy. Opakuji tedy, že jakékoli rozumné aktivitě se meze určitě nekladou, VACC CZ ji bude určitě podporovat a v mezích možného nabídne při organizaci čehokoli přiměřeně i pomocnou ruku.

Volme, prosím, při kritice trošku vybíravější tón. On ne každý je splachovací a měli bychom si vážit toho, že nám roste nová generace, která je ochotná pro virtuální létání něco udělat. Nejsem proti tomu vytknout zjevnou chybu, ale měla by to přeci být spíš rada autorovi/organizátorovi do budoucna; ne veřejný potěr jeho/její snahy.
By Radizz
[quote="amalka"]RR, nechci Ti kazit náladu, ale RS to samé zvládl říci jednou větou o 3 posty výše.[/quote]

Už mlčím... :)
OK. Tak dva piloti se ozvali na e-mail, že přiletí. Takže opravdu budeme rádi, když přiletíte. Počítal jsem trochu nával, proto jsem zajišťoval i ATC na LKMT_TWR a LKMT_APP. :)
Radizz: Díky. :)
By rc_czech
[quote="Darko Pajic, SCGvACC Director"]Today evening we will have the last pre-exam training for one of the students on LYBE_APP, starting from 20 local (18 UTC).[/quote]

Dalsi z moznosti, kam to dnes z Ovy dat :)
[quote="rc_czech"]Behem eventu (2hod) na Ostravu prijemnych 11 pohybu - vic nez real :D
Diky Marku![/quote]
Taky že na stojánkách, jak jsem stál bylo přeplněno. :D
Dle mě se slet vydařil, děkuji všem zúčastněným pilotům a už chystám něco dalšího, očekávat můžete za cca čtrnáct dní. :)
Děkuji všem zúčastněným pilotům, že tuto akci podpořili, zároveň děkuji ATC (LKMT_TWR a LKMT_APP) a věřím, že akce podobná této se na letišti bude opakovat (zatím ale neprozradím, kde). :)
Tak na dalším sletu nashledanou! :)
Jak často by se měly takovéto akce pořádat? :)
Mám připravené něco, co by se mohlo konat tuto nebo příští neděli. Mohlo by, nebo to je krátko od sebe?
Piště piště, je to pro mě důležité, jestli to nemám odložit. :)
Díky.
By Pavel
Good. Hele, doporučoval bych ti kontaktovat (cca mail/icq/facebook,...) našeho event coordinátora Lukáše Krasňana, určitě ti s tím rád helpne a poradí :-)

PB
By Radizz
Tuto sobotu je EDDV Cityhopping, takže je otázka, jestli se piloti nevylétají v sobotu a v neděli nebudou odpočívat s dětmi, kamarády, přítelkyněmi a jiným drobným zvířectvem.

Aby se aktivovali i řídící, doporčuju dát vědět vždycky aspoň týden dopředu (alespoň týden = se sedm a více dní). Jinak se budeme těšit, co nám vymyslíš. :)
RD: OK, tak zkusím něco spáchat příští neděli (tj. 21.8.2011).
Tak to už plácnu, jedná se o slet v Brně (LKTB).
Pro tento slet vytvořím nový topic. :)
By Dagger
Jak často... Čim víc, tim líp... Jasně, nesmí toho být zase moc, musí to být prostě událost.

A taky je dobré střídat jenom slety, skupinové lety, city hopping atp.