VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum o reálném, nikoliv virtuálním, létání. Pro všechny problémy, zážitky a informace o opravdovém létání.
By Tommy
Vlákno pro všechny technický dotazy ke Classicům :)

Mám první: Vím že klíčovací tlačítko je na beranech u ovládání pitch trimu na té odvrácené straně (FO-pravá str. CPT-levá str.). Nevím jestli je tam ještě nějaký jiný zázračný klíčovací tlačítko? :) Dík
By Čondra
Někteří ho mají na sluchátka. Cca jako ty máš na headsetu volume, tak tam je mačkací tlačítko...
By Ondra
na sluchátkách jsem to nikdy neviděl, používají se většinou jen Telexy a nebo hlavně Sennheiser, ale jeden typ sluchátek Sennheiser má na kabelu ke sluchátkům vypínač (jestli nemyslíš tohle),neni to na klíčování, ale na aktivní potlačení hluku v kabině, funguje to docela dobře, na dvě AA baterie. ještě jeden vypínač na klíčování je kromě beranů ještě na Radio Panelu na Pedestalu.
By Filip
[quote="Ondra"]..., ale na aktivní potlačení hluku v kabině, funguje to docela dobře, na dvě AA baterie. ...[/quote]
Jo, můžu potvrdit, funguje to výborně. Když si to člověk zapne, tak najednou opravdu skoro neví, že je v letadle...
By Čondra
Viděl jsem to na jednom videu na YTB. Pilot to mačkal, když mluvil a měl to na kabelu od sluchátek..
By Filip
No, já mam třeba na kabelu od sluchátek hlasitost, takže je možné, že si jí třeba šteloval...
By Čondra
On.. Mluvil.. Hlasitost by si snižoval, kdyby mluvil ATC..

Ale to už by stačilo..

Něco dalšího k 737CL?