VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Obrázek

VACC-CZ si Vás dovoluje pozvat a požádat o podporu při nedělní zkoušce Pavla Brodského na pozici LKAA_CTR - Praha Radar.

Takže ještě než odjedete na dovolenou všechno co má křídla, nebo alespoň litá a vzhůru do oblak.
Vítám je veškerý provoz VFR - EMG - S-VFR - IFR - RNAV - NON-RNAV - GLD - HELI a jim podobné :D

[h]Neděle 3. července od 20:00loc, Praha FIR[/h]
Tak u mě pěkný progres, ES i FSX mi na novém PC chodí (zatím bez pořádnýho letadla), takže buď můžu v neděli dát věžku někde po ČR, nebo si vezmu defaultního Barona a budu se Pavlovi motat někde po TMA. Nástup cca 2030LOC
PB děkuje všem, kdo se zúčastnili. Hold si to zkusím někdy znova. Bylo by značně netaktické, abych dostal ACC licenci na méně pokusů, než Herr Direktor :-P

Provoz luxus, bohužel moje hlava takovej luxus nebyla, sesypalo se mi to a pak už to uřídit nešlo.

Díky!
PB
Tak hele, hoši, na Herr Directora se nevymlouvejte, to není pro vás žádný etalon. S JD si to holt každý musí vytrpět sám za sebe. Ostatní brzké adepty si však dovoluji upozornit, že APP jsem zdolal napoprvé :P
Nejprve jsem si říkal, že nedošlo k žádné domluvě jak a kde přiletět, ale nakonec se to sešlo slušně samo od sebe. Na dvou hodinách dvě 737čky, před náma Cessna, Do toho z JZ nějaký Thomson či co to bylo... Dokonce jsem ani nebyl žádán o záškodnické akce ;)

Tak na konci července naslyšenou u dalšího examu.
škoda, že to nevyšlo, ale příště to PB dá.

jo jo moc pěkný večer. Když člověk zváží, že jsem to odehrál na malým notebooku, kde sem asi rok nelítal, a vše to ovládal gamepadem a 2x přistál na správném letišti s celým letadlem, tak je to skorem zázrak :-)