VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum o reálném, nikoliv virtuálním, létání. Pro všechny problémy, zážitky a informace o opravdovém létání.
By Hašoun
Ahoj,

konečne jsem se dočkal pujčky a od příštího roku se chystám na cestu od PPL k ATPL.Řeším otázku kterou školu si vybrat.Vážne uvažuji o letecké škole Delta Air System v Hradci Kralové i když jsem se rozhodoval mezi Benešovem a pravě Hradcem.Hradec mě prostě zaujal více a možná máte s touto školou nějaké zkušenosti,pokud ano tak sem s nimi.Rád si vyslechnu vaše nazory ! :)

Diky
By vres
Ahoj,
ja jsem stál před podobným problémem, zvolil jsem Deltu a nelituji. Je tam komornější prostředí, více individuální přístup k žákům, větší flexibilita a o dost příznivější ceny (např. cena instruktora zahrnutá v letové hodině, menší letištní poplatky během výcviku atd).

Teď by to chtělo názor někoho z F-Airu, aby to bylo vyvážené...;)

David
By Hašoun
Diky,

to jsem netušil že jsi dělal kvalifikace u Delty :) !! To co jsi napsal mi jen vše potvrdilo a co je velice dobre je gratis ubytování přímo na letišti během výcviku a hlavně si myslim,že tam mají celkem kvalitní letište.
By Vanilla
Ja mam nějakou zkušenost s BemoAir-em , taky jsem se rozhodoval, ale mezi F-Air a BemoAir.. Nakonec vyhral Bemo , kvůli podmínkám jaký píše David.
Ale to víš:D

Jen jsem se chtěl zeptat, jak jsi mluvil o té pujčce je to nějaká z těch o kterých jsme se bavili?
By Dave
Zdravím Vás, jeto už trochu starší téma, ale jsem tady nový a všechno si pročítám a toto mě docela zaujalo. Létám od svých patnácti let, nyní mám GLD kvalifikaci a začínám modulový výcvik. Rozhodl jsem se pro F-AIR. Nemám to z Prahy daleko. Zaujala mě především vysoká profesionalita v přístupu ke klientovi+dobrá organizace viz. tzv. flight manager system - kompletní \"bookování\" letadel a instruktorů přes internet apod...

Ale hlavně si myslím, že letadlový park neni vůbec špatný a je zde i možnost simulátoru (FNTPII), docela fajn věc ušetří cca 10-15% ceny kurzu. Celkově můžu říct, že FAIR neni špatná škola, ale jinde (kromě prvních krůčků na LKLT) jsem nebyl takže nemohu porovnat.

BTW. Nějaká zkušenost s touto školou? http://www.euro-pilot.com
By Dave
Jasně.
Tak ať se daří! Rád \"slyšim\", že nejsem sám, kdo to dneska jde dělat modulově... ;-)
By tgurecky
[quote="Dave"]BTW. Nějaká zkušenost s touto školou? http://www.euro-pilot.com[/quote]
Mám s něma dobré zkušenosti. I když jsem oficialně u nich výcvik nedělal, tak se znám s jedním z majitelů a už jsem s něma taky nějakou tu hodinu odlétal. Co vím, tak jsou ochotni po nějaké domluvě i provádět výcvik v Praze.
By Redhead
No tak abych se připojil taky:
Je mi 14, jsem na jazykovce (v devítce) a stále nevím na jakou střední školu jít a co dál. Letání mě baví už asi 2 roky lítám na FS2004. Rád bych rady do začátku, třeba jen stačím když (ten kdo chce) napsal co vystudoval (treba)
protoze:
JÁ FAKT NEVÍM :o