VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Jasne že STREDA 22.06.11, 23 je dátum real 1-st, odletu, Roman iba urobil ošibku nazačiatku a potom iba kopíroval, iba chcem oznámiť, že zároveň poriadame skúšku LZIB_TWR pre Petra Zimena, budeme ozaj radi ak bude traffic. Dík dopredu. ;)
[quote="jozif"]Jasne že STREDA 22.06.11, 23 je dátum real 1-st, odletu, Roman iba urobil ošibku nazačiatku a potom iba kopíroval, iba chcem oznámiť, že zároveň poriadame skúšku LZIB_TWR pre Petra Zimena, budeme ozaj radi ak bude traffic. Dík dopredu. ;)[/quote]

Můj názor je ten, že právě na tyto srazy by jsem "nadefinoval" na TWR starší mazáky, kteří už ví, co a jak a zkoušky by jsem přeložil např. o den dále. Nevím, co si myslí jiní, ale já myslím, že provoz bude velký a začátečník to nemusí zvládnout. ;)
Díky za to, když se mi nebudou členové ozývat prostřednictvím tohoto vlákna, kteří se mnou nebudou souhlasit. :)
[quote="marenadl3"][quote="jozif"]Jasne že STREDA 22.06.11, 23 je dátum real 1-st, odletu, Roman iba urobil ošibku nazačiatku a potom iba kopíroval, iba chcem oznámiť, že zároveň poriadame skúšku LZIB_TWR pre Petra Zimena, budeme ozaj radi ak bude traffic. Dík dopredu. ;)[/quote]

Můj názor je ten, že právě na tyto srazy by jsem "nadefinoval" na TWR starší mazáky, kteří už ví, co a jak a zkoušky by jsem přeložil např. o den dále. Nevím, co si myslí jiní, ale já myslím, že provoz bude velký a začátečník to nemusí zvládnout. ;)
Díky za to, když se mi nebudou členové ozývat prostřednictvím tohoto vlákna, kteří se mnou nebudou souhlasit. :)[/quote]

No, ja osobne si myslím, že Peťo, už vlaste mazák je, má toho dosť odriadeného, teraz ide o to aby mal postačujúci traffic. Tot vsjo. Preto som na začiatku uviedol že sme vďační za každý pohyb. =) S kvalitou riadenia to nemá nič spoločné. Len ozaj potrebuje nápor, alebo aspoň daný počet pohybov. Preto chceme využiť akciu ČSA na naše skúšky. Samozrejme Romanovy a všetkým pilotom za túto akciu dopredu ďakujem.
Já jen doplním, že na středu jsou psaní i ~ 3 ks. českých řídících. Pokud by tedy někdo nechtěl volit některou z nově otevíraných destinací (Amsterdam, Barcelona, Brusel, Řím, Paříž, Larnaka - mimochodem jedna lepší než druhá), je to ideální příležitost i pro přeskos do Prahy. (Ideální trénink například pro méně zkušené piloty.)
[quote="George_L"][quote="Radizz"] Ideální trénink například pro méně zkušené piloty.[/quote]

OK, zkusím se ukázat ;)[/quote]

Ano, přesně Tebe jsem měl na mysli. Doufám, že to tentokrát bude přistání na poprvé a bez zbytečných missed approach. :P
[quote="rc_czech"]Jen pripominam zitrejsi akci.

Odkud/kam kdo poletite?[/quote]
No vzledem k tomu, že to je od osmi, tak se budu snažit doletět odpoledne z Budapešti a poté z Ruzyně linkou do Bratislavy.
Kdyby jsem to ale nestihl, tak poletím "jen tak" z Budapešti do Bratislavy, každopádně budu se snažit doletět. :)
[quote="SenorAmigo"][quote="Gelba"]Vím že jsem si měl udělat test na SFO už dávno, ale na podobné věci jsem teď neměl dlouhou dobu čas. Bylo by možno jako F/O letět do Bruselu, popřípadě letí tam ještě někdo?[/quote]
Jo,můžeš..:)[/quote]

Fajn díky, moc ;) Bude to nakonec Roma- Fiumicino