VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum o reálném, nikoliv virtuálním, létání. Pro všechny problémy, zážitky a informace o opravdovém létání.
By George_L
Tak oficiálně oznamuji, že se v pondělí chystám na tu slavnou A380tku ;). Když tak dejte vědět, s kým se tam asi sejdu. Snad do toho nic nevleze a bude slušné počasí s RWY24 in use.
By bulik4lg
1. varianta - ochoz staré TWR (má výhodu, že je buřt, jestli se bude lítat 06 nebo 24 - nevýhodu to má v tom, že tam bude 3 (.) rodinných příslušníků TWR osazenstva)
2. varianta - někde u plotu (má výhodu, že se ty davy lidí rozprostřou do většího prostoru - nevýhodu to má v tom, že když nepřijdu včas, blbě uvidim a hlavně bude třeb doufat, aby se nezměnila QFU na poslední chvíli)

A teď babo raď, že..? :)
By kopcimek
Plzeňští zástupci se taky objeví :) Viděl bych to na Parking C na přílet (pokud tam nebudou lidi - je tam přeci vstup jen s parkovacím lístkem :D) A naše přítomnost na odletu bude značně nejistá, protože se potřebujem včas vrátit do Plzně...
Budem tam plus mínus od 13:30 LOC.

MQ, ten ochoz staré TWR je pro nás tady nějak potenciálně zajímavý?
By Nipik
Mel bych panove jenom takovou otazecku, nevite v kolik by a380 mela pristavat? nejspis spojedu do knezevsi takze doufam ze 24 in use :D
By Tommy
No, asi se tam taky půjdu mrknout....je to poprvé v Praze...no a A380 jsem ještě neviděl....jako na potvoru, byl jsem v KJFK a EHAM a ona tam žádná nebyla... :D
[quote="kopcimek"]Plzeňští zástupci se taky objeví :) Viděl bych to na Parking C na přílet (pokud tam nebudou lidi - je tam přeci vstup jen s parkovacím lístkem :D) A naše přítomnost na odletu bude značně nejistá, protože se potřebujem včas vrátit do Plzně...

MQ, ten ochoz staré TWR je pro nás tady nějak potenciálně zajímavý?[/quote]

Parking C podle webu hlásí na danou dobu obsazeno. :(
By mipeba
Škoda že se tam nedostanu, rád bych to viděl taky přistávat i zvenku. Zatím mám jen zkušenosti jak to vypadá zevnitř. A to je opravdu impozatní. Takže fotografujte, pořizujte videozáznamy....
By skytavel
[quote="Luboš Kučera (LK 154)"][quote="kopcimek"]Plzeňští zástupci se taky objeví :) Viděl bych to na Parking C na přílet (pokud tam nebudou lidi - je tam přeci vstup jen s parkovacím lístkem :D) A naše přítomnost na odletu bude značně nejistá, protože se potřebujem včas vrátit do Plzně...

MQ, ten ochoz staré TWR je pro nás tady nějak potenciálně zajímavý?[/quote]

Parking C podle webu hlásí na danou dobu obsazeno. :([/quote]
jak obsazeno??
Parking C podle webu hlásí na danou dobu obsazeno. :(
jak obsazeno??
Na webu letiště je možnost spočítat si parkovný, když zadáš datum pondělí a čas od jedný do šesti, vyhodí ti to, že daný termín je obsazený.
By Nipik
podle webu - http://www.lkpr.info/body.htm

mas tam cislo 11 , muzes se popripade podivat i na jiny mistecka :) podle meho nejlepsi je jet do knezevsi coz je kousicek po R7 a to ses primo u plotu 24 ale pokud se obrati vitr na 06 tak je to docela pakarna :P bezet 2.5 kilometru na druhej prah nevim nevim xD
(je to sice stary ale snad pomuze )
By Filip
No, mě ten parking nepřijde zrovna moc dobrý... je to už dost daleko, alespoň podle mých zkušeností... Je lepší jít přímo k plotu a pokud chceš fotit tak vzít štafle... :-)
By Filip
Btw. vždy byl potřeba teleobjektiv, ale tohle éro má být větší, tak nezapomeňte širokoúhlej objektiv.... ;-)
[quote="Nipik"]podle webu - http://www.lkpr.info/body.htm

mas tam cislo 11 , muzes se popripade podivat i na jiny mistecka :) podle meho nejlepsi je jet do knezevsi coz je kousicek po R7 a to ses primo u plotu 24 ale pokud se obrati vitr na 06 tak je to docela pakarna :P bezet 2.5 kilometru na druhej prah nevim nevim xD
(je to sice stary ale snad pomuze )[/quote]

Dík, já se ptal na spottování z parkingu, to ostatní znám. Filip už to vyjasnil, takž nic jinýho než plot asi stejně nezbývá. Fotit nehodlám, kvůli čumění do foťáku a lovení záběrů z toho člověk nic nemá a fotky od ostatních jsou nakonec lepší, než moje.
By Alfista164
[quote="Luboš Kučera (LK 154)"][quote="Nipik"]podle webu - http://www.lkpr.info/body.htm

(je to sice stary ale snad pomuze )[/quote]

Dík, já se ptal na spottování z parkingu, to ostatní znám. Filip už to vyjasnil, takž nic jinýho než plot asi stejně nezbývá. Fotit nehodlám, kvůli čumění do foťáku a lovení záběrů z toho člověk nic nemá a fotky od ostatních jsou nakonec lepší, než moje.[/quote]

Naprosto souhlasím. :) Myslel jsem, že jsem jedinej komu se to takhle vždycky "povede". :D
By kopcimek
My necháme pravděpodobně auto u Shellky, pokud tam bude ještě místo. Když ne, tak někde na výjezdu na Kněževes...platit tam nehodlam.
By Nipik
no popripade na knezeves se jeste mozno dostat mene pohodlnym zpusobem nez je auto :) a to 319ckou z terminalu 3 ale i z dejvic sem koukal smerem na Kladno a to jezdi porad :D
By George_L
[quote="radarada"]To si takhle jdu po frankfurtskem letisti... a najednou :)

Rada[/quote]

Good, jen doufám, že tady bude lepší počasí.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15