VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Nipik
Tak co rikate na dnesni vysledek?.. nic proti Slovakum nekolik jich znam osobne.. ale presto mam radost.. kam si mylite ze se dostanem? Finale? :)
By Čondra
Vzhledem k tomu, co si o Slovákach, jako národu myslim to nebudu radši komentovat... A jenom řeknu, že doufam, že vypadnou...

Teď ke včerejšku:

Hokej byl výbornej. Ale pískalo se jen proti nám.

- Hra v 6ti (Hráč už byl na střídačce a fyzicky za mantinelem)
- Faul NAGYho (Byl to faul na hlavu. Za tohle se normálně dává 2+10)

První gól Slováků byl s těžkým štěstím.. To cca náš druhej, ale taky.

Těší mě to, že jsme je celou dobu drtily a to strašným způsobem. Jágr na sebe vezme 2 hráče a před bránu hodí centr, kde už je někdo volnej. Byla to super hra. Navíc v bráně máme Ondru Pavelce, což je dle mého velká naděje českého hokeje.

Teď si nedovolím říci, jak to dopadne. Ale věřím jim, že to dají jako loni..
By Tomáš Cáp
No len tak pre zaujímavosť, čo si myslíš o nás ako o národe? Neboj sa, rozprávaj...
By ADIO man
[quote="Čondra87"]Hokej byl výbornej. Ale pískalo se jen proti nám.

- Hra v 6ti (Hráč už byl na střídačce a fyzicky za mantinelem)
[/quote]

Zas tak rudě bych to neviděl. Nepřišlo mi, že by se proti nám pískalo. A v 6ti jsme doopravdy hráli. V době, kdy se naskakující hráč dotkl puku, tak střídající byl ještě jednou nohou na ledě.

[quote="Čondra87"]Těší mě to, že jsme je celou dobu drtily a to strašným způsobem.[/quote]

S tím bych taky moc nesouhlasil. Nicméně většinu zápasu jsme navrh měli. Důležité bylo, že když už se Slováci dostali k nějakému náporu, tak netrval moc dlouho :)

No a Záruba to včera nejvíc zabil: :D
"Kdo jiného na sklo tlačí, sám potom krvácí"
"U Hubáčka si můžete v jeho zubní kartě škrtnout kromě jedničky taky levou horní dvojku, o kterou přišel v souboji před vlastní brankou.“
By bulik4lg
[quote="Tomáš Cáp"]No len tak pre zaujímavosť, čo si myslíš o nás ako o národe? Neboj sa, rozprávaj...[/quote]

Pozri sa, niekto je proste jednoduchý už iba sposobom zmýšlania. To tu práve súdruh Kurc predvádza takmer v kazdom druhom príspevku, že priveľa inteligencie nepobral. A navrch je ťažký cholerik. Takže by som to nechal bez nejakej vačšej reakcie.
(uff.. na to, že jsem se mateřšštinu nikdy ve škole neučil jsem tam doufám nenapáchal moc hrubek..:) )
Hokej to byl velice pěknej. Češi měli ve druhé třetině hodně navrch. Ke konci třetí třetiny to ale bylo přece jen trochu víc v režii hráčů Slovenska. Ve slovenské reprezentaci mají odjakživa velký problém, který z jejich hry dělá jen náhodné úspěchy. Absence kvalitních gólmanů. Česká brankářská škola má v tomhle směru vynikající výsledky (až na Hniličku, kterej se vážně nepovedl), ale slovensku odjakživa skvělý gólmani vždycky chyběli.
Tvrdit, že rozhodčí pískali výhradně proti českému týmu, může jen zaujatej blbec.
By bulik4lg
[quote="ADIO man"]No a Záruba to včera nejvíc zabil: :D
"Kdo jiného na sklo tlačí, sám potom krvácí"
"U Hubáčka si můžete v jeho zubní kartě škrtnout kromě jedničky taky levou horní dvojku, o kterou přišel v souboji před vlastní brankou.“[/quote]

Jj..:) Taky jsme se s milou zasmáli..:)
By ADIO man
[quote="bulik4lg"]Ve slovenské reprezentaci mají odjakživa velký problém, který z jejich hry dělá jen náhodné úspěchy. Absence kvalitních gólmanů. Česká brankářská škola má v tomhle směru vynikající výsledky (až na Hniličku, kterej se vážně nepovedl), ale slovensku odjakživa skvělý gólmani vždycky chyběli.[/quote]

Souhlasím. Halák nechytá špatně, ale nechytne nic navíc. A na takovémhle šampionátu je to pak problém.
Abych pravdu řekl, ze začátku šampionátu jsem moc nevěřil, že Ondra Pavelec dokáže zastoupit Tomáše Vokouna, ale po zápase s Finskem, jsem přestal pochybovat. Ondra chytá fakt výborně. :)
By Nipik
\"Kdo jiného na sklo tlačí, sám potom krvácí\"

Jo no nejlepsi komentator :D bez jeho \"GOOOOOOL\" by to proste nebylo ono xD

@Condra .. na tvoje bezduchy narozy neni nikdo zvedavej.. dalsi internetovej valecnik :)
By Ico
Osobne som zapas radsej ani nesledoval, skor som cakal na nejake prekvapenie, lepsie povedane do kedy dokazeme s vami tahat zapas. Opat sa mi potvrdilo, ze nasi nevedia hrat. Osobne si myslim, ze treneri davaju do teamu stale tie iste osobnosti, ktore tam uz nemaju co robit peknych par rokov. Vyhrali ste zasluzene, vas team je vzdy kompaktny a dokaze zastupit ktorehokolvek hraca na akejkolvek pozicii a samozrejme aj brankari. Nas team je vzdy o zlepenci cohosi, co sa neda ani definovat. V podstate cely zapas spime a par minut pred koncom zistime ze prehravame o dva goly tak zapneme, ale neskoro. Drzim vam palce do dalsich bojov Cesi...
By Tomáš Cáp
[quote="Čondra87"]Hm, dobrý... Národ idiotů.

http://hokej.cas.sk/clanok/197503/uplak ... setko.html[/quote]

Měl bys vědět, že Čas je něco jako Blesk. Podobné plátky z takových keců prostě žijí, protože lůza - a je jedno, jestli česká nebo slovenská - si prostě ráda něco takového přečte.

Něco jiného je, že plno mých slovenských přátel a známých včerejší prohru neuneslo. To je samozřejmě špatně a nectí je to. Nicméně nestrpím, aby podobný ubohý, zakomplexovaný blbeček, jako ty, urážel zemi mého původu. Obzvlášť když, soudě z tvých projevů a výlevů na tomto fóru, máš sám dost problémů, které přímo volají po řešení. Možná by ses měl spíš zaměřit na vlastní vady, než začneš řešit cizí.
By Čondra
Ale když mě tu uráží BŮH (nebo za co tě tu mnozí považují, přitom si přivandroval kdo ví odkaď) jako ty, tak je všechno v pořádku... To zase nestrpím já.
By Tomáš Cáp
Ty už zase vidíš, co není, že? Kde jsi zase přišel na tohle?
By storry
[quote="Čondra87"]Ale když mě tu uráží BŮH (nebo za co tě tu mnozí považují, přitom si přivandroval kdo ví odkaď) jako ty, tak je všechno v pořádku... To zase nestrpím já.[/quote]
Volejte lékaře!
By Čondra
[quote="storry"]
Volejte lékaře![/quote]
Máš chřipku?
By storry
Asi střevní. Je mi blivno.
By Engin
Já si sem po dlouhé době zapíšu :-)

a) dost mě mrzí, jak se to tu za těch 5 (7? nebo kolik) let změnilo. Když jsem začínal, tak tu žádné osobní útoky nebyly, pokud se objevila nějaká vlaštovka, admini to vzali do svých pevných rukou a i díky tomu tohle fórum nedopadlo jako jedno konkurenční.

b) jsem už asi starší generace (sakra), takže bratrům jsem fandil, dokonce jsem si říkal, že bychom mohli i prohrát abyste měli větší šanci ... pravda ale je, že jste mi letos přišli takoví hrozně neostří (nemůžu napsat negaci :-) v útoku - jakoby bez nápadu. Zavézt do třetiny ok, ale co tam s tím potom dál, to byl problém. Hrozně to bylo vidět v přesilovkách - zavezeno, drženo, ale co pak? Nuž teď už zbývá jen fandit, ať aspoň z těch Dánů uděláte druhé Japonce :-)

PS c) ještě mi přijde škoda, že (přijde mi hlavně mladí) vznikají mezi námi takové hrozně anti-české a anti-slovenské vztahy, úplně kvůli ničemu. Z části nevýhodou je, že si (jazykově) rozumíme, takže je strašně jednoduché od nějakého jedince-anonyma napsat nějakou provokaci, na kterou se druhá strana chytí. Vždyť tohle ale nemá být vztah my(vy)-němci nebo my(vy)-rusi, mělo by to vypadat úplně jinak :-/
By Čondra
Bratrům? Typický levičák..

Včera hráli dobře, ale pak už nemohli a Finové toho využily.
By Tomáš Cáp
Co to plácáš? Co to má co do činění s levičáctvím?
By bulik4lg
[quote="Tomáš Cáp"]Co to plácáš? Co to má co do činění s levičáctvím?[/quote]

že tě baví na toho blba vůbec reagovat.. To nikam nepovede.. On si stejně bude mlít svou. A tobě akorát přibudou šedivý vlasy, nebo se ti začne dělat pleš..
Nejhorší na světě je srážka s blbcem. A tady pan Kurc, to je řádnej kamion..
By Tomáš Cáp
Ne, já už taky končím, omlouvám se všem, že to tu zbytečně živím.
By Tomáš Cáp
Ty vole, doufám, že tomu Arťuchinovi někdo zatne hokejku do úsměvu. To je nehorázný.
By Nipik
Jo no , dobre nas tam zmydlil .. ale co vykompenzovalo se to jejich prohrou :)