VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By ASG29
...alespoň tu diakritiku dodržovat... Jenže ti mladí to dnes nezvládají.
( a to stačilo jen jeden týden vydržet )
By Pavel
No, tak tohle si tady necháme vystavené a večer to zamkneme. To patří do zlatého fondu :-)
By kopcimek
Teď se projevil myslim dostatečně...a snad už naposled.

A nezapomeň se přijít pochlubit ža budeš mít to ATPL ;)
By Filip
[quote="Contra"]Vazeni a mili curaci. Vsichni mi vylizte prdel, vsichni, do sucha. Vylizat, vysoustat.[/quote]
Doplň si jméno do profilu, viz. pravidla fóra... :D :D :D :D
By amalka
Ví určitě Čondra co to je \"vylizat, vysoustat, ev. do sucha\"? Oboje aktivity se \"do sucha\" dle mých zkušeností v podstatě nedají provést.

BTW: Nešel by přesun do Hydeparku?

P.S. Tohle ale IMHO Condra nebude, někdo se chce přiživit na jeho popularitě...
By roadmonster
[quote="Filip"]Doplň si jméno do profilu...[/quote]

...a protože tvé pravé jméno se tu již etablovalo coby dost sprostá nadávka, doporučuji něco méně expresivního, třeba Marián Dosouložil :P
By kopcimek
[quote="Filip"][quote="Contra"]Vazeni a mili curaci. Vsichni mi vylizte prdel, vsichni, do sucha. Vylizat, vysoustat.[/quote]
Doplň si jméno do profilu, viz. pravidla fóra... :D :D :D :D[/quote]

Taky mě to napadlo mu to napsat :D
By Tommy
Kdysi jsem chtěl být idiot...ale zjistil jsem že konkurecne Čondry by mne asi zničila :D
By Tomáš Cáp
Přátelé a kamarádi, klidněte se...on by to taky vůbec nemusel být Čondra, ale nějaký recesista. Dokonce mi to přijde víc než pravděpodobné...
By Pavel
Jo, to jo, IPčko má jiný než Čondra (je to z UPCčka, což Čondra nikdy neměl). A Čondra mi SMSkou tvrdí, že s tim nic nemá.
By Tomáš Cáp
Jak nečekané. Jako pánové, možná se vám můj názor nebude líbit, ale - ano, Čondra se předvedl jako nehorázný ubožák, nicméně kopat do něj tady, když se nemůže bránit, a honit si na něm ego mi přijde podobně ubohé.
By Čondra
[quote="amalka"]Tak si roztáhni půlky![/quote]
ATPL nejsou otvírací hodiny.... To bych musel být sťůart... A sorry AMA na kreslený z pohádek doopravdy nejsem...
By Tomáš Cáp
Kreslený nekreslený, podařilo se ti utrousit několik pořádně hloupých výroků (to musíš uznat) a teď je celkem fér, pokud tě v tom ostatní zkoupou.
By Čondra
[quote="Tomáš Cáp"](...)utrousit několik pořádně hloupých výroků (to musíš uznat)...[/quote]

Hmmm... Jo.