VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
ObrázekObrázekObrázek

Ta muška mě začíná bavit. Jinak já jsem tam pakrkát z APP taky zakřičel do frekvence něco co tam nepatřilo, tuším když jsem někoho předával na DIR tak jsem zapomněl ruku na PTT se slovy \"Jindro, bude to na headingu a jsou oba zaspeedovaní\", hold nezvyk :)
No, já letěl z Prahy do Brna, visual, nedal, druhej visual, pohoda, vypadl z session, naskočil do session; přitom se TO se to nějak pokazilo a prý TO celou dobu drželo PTT. Tak vím, že všichni na frekvenci LKTB_TWR věděli, že se s dětmi půjdeme dívat na pana Tau. A jestli při boji s čudlíkama a FS padlo nějaké ostré slovo, tak se omlouvám.
[quote="Luboš Kučera (LK 154)"][quote="mipeba"] A malilinkatá připomínka, občas bylo slyšet možná víc než ATC chtěli (heléé ku*á kam ho mám dát). [/quote]

Je fakt, že když jsem v pátek úplně prvně oslovil řídícího, tak se nejdřív ozvalo: "Ty ..., a je to tady!"
Říkal jsem si, že je to jen shoda náhod a že to snad se mnou nesouviselo, ale stejně nic moc příjemnýho.[/quote]

Myslim si, že mužeš být v klidu ;) takový výlevy tam padaly poměrně často ale spíš to bylo mezi námi ATC co se tam dělo - Např.: rozlitý pití mezi notebooky s tim že tam někdo prohlásil to se nám tady stát nemůže ... :D
Občas někomu něco nešlo v ES tak taky nadával co mu plíce stačili - i já byl mezi nimi ;)

Prostě atmosféra která byla v jedný místnosti se nedá nijak popsat, to se musí zažít.
Ono i v reálu sedí řídicí vedle sebe.... Teda byl jsem jenom na LKPR_TWR. A atmosféra byla podobná. Tenkrát tam soupeřili o nejhezčí pozdrav. A normálně povídali. Nesedí každej ve svý budce... a to, že někdo něco slyšel?! No bóže, v hospodě se dovíte horší věci a horší slovník.

Č.
!!!!!!! POZOR, IRON MIC AWARDS - SENZAČNÍ UMÍSTĚNÍ LKPR
http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=26&t=55954
Kód: Vybrat vše
Top 20 Iron Mic Winners (TWR scoring, 1 pph per facil)
From: 2011-04-04 00:00:01    /    Until: 2011-04-10 23:59:59
============================================================
#   ID      Facility (airport) name          Uptime    Up %
--   -----   ---------------------------   ---------   -----
1   LHBP    Budapest-Ferihegy              79:58:23   47.6%
2   SVMI    Caracas-Maiquetia              55:26:08   33.0%
3   LAX     Los Angeles Intl CA            46:49:54   27.9%
4   EGKK    London-Gatwick                 43:40:48   26.0%
5   JFK     New York Kennedy Intl NY       43:25:50   25.9%
6   EGSS    London-Stansted                41:15:05   24.6%
7   CYXU    London                         36:58:17   22.0%
8   EVRA    Riga                           36:10:31   21.5%
9   LEMD    Madrid-Barajas                 33:31:36   20.0%
10   LCLK    Larnaca                        31:53:41   19.0%
11   ESSA    Stockholm-Arlanda              30:16:05   18.0%
12   SBBR    Brasilia                       29:10:48   17.4%
13   LKPR    Praha-Ruzyne                   27:46:58   16.5%
14   SFO     San Francisco Intl CA          27:15:40   16.2%
15   EGPH    Edinburgh                      25:16:53   15.0%
16   EPWA    Warszawa-Okecie                25:03:22   14.9%
17   SNA     Santa Ana Wayne Orange Coun    23:12:30   13.8%
18   MCO     Orlando Intl FL                22:44:13   13.5%
19   CYYZ    Toronto-Pearson                22:11:02   13.2%
20   SABE    Aeroparque                     21:15:28   12.7%
============================================================
Tož dobrý, ne?

PB
[quote="Kory"][quote="marenadl3"]Proč jste smazali můj příspěvek, je proti pravidlům snad ???

Jen že LHBP vede a za chvíli tam budu, nic víc.[/quote]

Někdy by bylo lepší, kdybys nic nepsal...[/quote]

A někdy by bylo lepší, kdyby se tu míň psalo, že by bylo lepší, kdyby ten či onen nic nepsal.

Marek nám chtěl něco sdělit, tak nám to sdělil. Myslet si o tom může každý, co jen je mu libo, ale vyzývat k tomu, aby sem někdo nepřispíval jen proto, že mi jeho příspěvky nejsou po chuti? To prosím nezavádějme a vůbec buďme tady v těchhle výrocích zdrženlivější.
Výsměch...
TS, nezapomeň mi dát paleček dolů (někdy mám totiž + a najednou to zmizí na 0)...
JN: Jo, sorry, po přihlášení mě to přesměrovalo na jinou stránku.

Docela přestávám chápat pointu tohoto webu, pokud něco napíšu, hned dostanu po hubě, tak co je xakru???