VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
[quote="Gelba"]Dneska před Matějovou prací smekám :o[/quote]

Matej děkuje uctivě..:) Byl to fakt záhul..
Omlouvám se všem, které jsem na zemi zdržel, ale chvílema jsem byl opravdu na hraně..
Budu se zlepšovat k lepším zítřkům..! :)
By Roman Szotkovski
Dnes to bylo hustý - jen, co je pravda. Já sice čekal nějakých pár minut na to, až se většina Ruzyňského letiště takzvaně vyprázdní a teprve pak šel na clearance, ale stejně jsem si to pokazil CRASHem v Košicích. Já ten FSpax nějak kvůli těm nehodám přestávám mít rád.
[quote="Michal Z."]MQ v tom tě zas musim podržet, takhle rychlý odbavení sem snad ještě neměl a k tomu urychlený vzlet :D no nááádhera ! ;)[/quote]

Taky jsi letěl v době, kdy jsem tam měl 1/3 provozu, co kolem 2030LOC..;)
[quote="Roman Szotkovski"]Já ten FSpax nějak kvůli těm nehodám přestávám mít rád.[/quote]
Romane. Crashe se dají ve FSPAX vypnout. Teď jsem na mobilu, tak nenajdu jak, ale prohledej zde fórum, nebo google.
[quote="rc_czech"]Obrázek
Czech Online Day
1800UTC+
20:00loc+[/quote]

Včera jste to s tím Brnem nějak nezvládli, ne? Jsem čekal alespoň APP a ono "jen" LKAA. Samozřejmě to LKAA přes své (disconnection) i mé (asi 10s zatuhnutí FSky) problémy zvládl, ale zprvu jsem absenci pozice LKTB_něco nemohl uvěřit.

Nebyli lidi? ;)
[quote="George_L"]
Včera jste to s tím Brnem nějak nezvládli, ne? Jsem čekal alespoň APP a ono "jen" LKAA. Samozřejmě to LKAA přes své (disconnection) i mé (asi 10s zatuhnutí FSky) problémy zvládl, ale zprvu jsem absenci pozice LKTB_něco nemohl uvěřit.

Nebyli lidi? ;)[/quote]
Kdyz jsem zprvu videl jenom LKPR_TWR tak jsem tomu taky nemohl uverit.
Já si přisadím. Dával jsem si, po vzoru tuším že Standy Poura, LHBP LKTB a furt jsem čekal, kdy se pozice LKTB cosi objeví a ono nic. Ono i pro LKAA asi není úplně to pravý ořechový, když mě LZBB předává těsně před ODNEM, což je zároveň vstupní bod STARU pro LKTB. Nebo se pletu (s tou obtížností)?
By Roman Szotkovski
Já chci poděkovat všem třem statečným, co dnes 19. 4. vydrželi řídit až do mého pozdního příletu z Zurichu.

Pomalu jsem se smiřoval s tím, že zase budu muset psát na UNICOM. Naštěstí tam byl na příletu ještě LOT21A, takže mi udělal milou společnost na ILS :-D.
V Zurichu bylo docela husto, třikrát jsme tam byli natěsnaní tak, že TCAS neustále něco hlásil, ale let zpátky byla pohoda, jen čekat, až TWR odbaví dva přílety a jeden odlet a mohlo se jít na vzlet.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 25