VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Nooo dnes som si polietal velmi dobre krizom krazom hehe Diky PavloviZ za stylo/profi ATC v Brne pri VFR priletu z Vyskova, LukasoviK za Ruzyn a PavloviB za CTR. Konecne som si zalietal ako sa mi to paci ked mam cas hehe, naslys panove...
Díky všem zúčasntněnym za skvely provoz. Tohle byl fakt mazec, na ACC jsem totálně nestíhal, ještě se tam mám co učit. Takže také omluva všem, co se všeljak motali v TMA a čekali než na ně příjde řada, poučení pro mě pro příště :) Dobrou

PB
Jsou na LKPR_TWR k dispozici postele? Zřejmě ano, nebo možná věžník usnul přímo u monitoru. Sice se vymlouval na techniku, ale věřte mu ;). Tak jsme trochu pogumovali dráhu a pak šli zase nahoru. Lidi nasr*ní a mnou plánovaná rychlovka LZIB-LKPR se slušně protáhla. Mohla za to teda i situace v LZIB, kdy nešlo DEL rádio.

Očekávám od pana LK návrhy kompenzací ;)
Tam byl problém že já jsem tě (HLX) na TWR ladil strašně pozdě, jednoznačně chyba ACC. Hold tam bylo tolik letadel, že jsem přes ně neviděl na zem :-) Příště dostaneš prioritní odbavení a bude ti jako kompenzace vykoordinován shortcut z LKPR až na FAF v EDDM :P
[quote="mrcouchette"]chrrr p p p p, chrrrrrrrrrrrrrrrr p p p p, právě včera jsem koupil novou matraci a byla třeba ozkoušet[/quote]

Jestlis koupil novou matraci, tak pak jí zvukama jako chrrrrrrrrr p p p p apod. moc neozkoušíš..:D
[quote="Pavel"]Tam byl problém že já jsem tě (HLX) na TWR ladil strašně pozdě, jednoznačně chyba ACC. Hold tam bylo tolik letadel, že jsem přes ně neviděl na zem :-) Příště dostaneš prioritní odbavení a bude ti jako kompenzace vykoordinován shortcut z LKPR až na FAF v EDDM :P[/quote]

Později to trochu bylo ;), ale TWR jsem volal třikrát a až pak se teprve probral ;). Na kompenzace se těším.
[quote="Radizz"][quote="bulik4lg"]To máš blbý, bo já už jednou dávno matraci i v pracovní době zkoušel..;)[/quote]

No jooo. :) Tady ma nekdo ramena pres cely zada... :) Jen se pochlub, at si vylepsis sebevedomi... :) :P[/quote]
Taky mám zkušenost a nebyla potřeba ani ta matrace. :-) Jak já vám mladejm závidim :-)
[quote="Jindra"]Taky mám zkušenost a nebyla potřeba ani ta matrace. :-) Jak já vám mladejm závidim :-)[/quote]

...sákra, už abych tu školu nějak doklepal; začínám se normálně těšit do práce! :)

Pozn.: MQ, chceš nám snad tvrdit, že to byla matrace na ŘLP? :) To by bylo aspoň stylový..., jinak je Tvůj příběh, jak vidíš, zcela nezajímavý. :) :P
[quote="Radizz"]MQ, chceš nám snad tvrdit, že to byla matrace na ŘLP? :) To by bylo aspoň stylový..., jinak je Tvůj příběh, jak vidíš, zcela nezajímavý. :) :P[/quote]

Nn, byla to matrace ještě když jsem dělal u ČSA na výpravně..:) Hned vedle měli odpočinkovku poasováci.. a že jich tam na noční bejvávalo..!:))) Prostě to bylo celkem i vzrušující.:))
Hm. Každý máme jiné možnosti. Není nic jednoduššího než skočit do auta a zajet domů…..na oběd. Pak mají ze mě kolegáčkové prču, že se vrátím vysmátý jak sluníčko ;)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 25