VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Michal Z.
Prodám :

Škoda Octavia Combi I bílá
rok 2004
1.9TDI 66kw
najeto : 227000km
servisní knížka

Výbava : autoradio , klima , central , el. okna a zrcátka , palubní počítač , nové celoroční pneu , nově : olej a filtr , kotouče a destičky , rozvody , stav Výborný , spotřeba cca 4.2l / 100km

Cena : 145000Kč (rychlé jednání sleva) - nutno vidět

Email : michael.zika@seznam.cz / T-mobile 732 627 415

okres : Plzeň

Obrázek

Mercedes Vaneo
rok 2004
1.7DCI
najeto : 303000km
nadstandartní výbava

Výbava : Automat, autoradio , klima, el. okna a zrcátka , palubní počítač , tažné zařízení , celé v kůži ... nově : oleje a filtry , kotouče, destičky, ložiska rozvody , stav Velmi Dobrý po technické stránce Super ! , spotřeba cca 6l / 100km
výborný vůz do města :)

Cena : 128000Kč (rychlé jednání sleva) - nutno vidět

Email : michael.zika@seznam.cz / T-mobile 732 627 415

okres : Plzeň

Obrázek
By bulik4lg
čeče.. tos měl poslat někdy v září.. docela vážně bych o tom uvažoval.. Jediný, co mi tam vadí jsou ty \"celoročky\" - gumy totálně na hovno..
By vojav
Hojte
Nějak mě omrzelo lítání, a tak sem začal rozprodávat to, co jsem za poslední rok a půl nakoupil :) Cenu si domluvíme.
Xplane 10 DVD verze - lítám málo, protože moje kalkulačka to už nedává.
FSX Gold Edition - nelítám vůbec ... Od doby co je SE verze, tak nevím, jak to půjde s licencí...
iFly 737NG FSX - silně pochybuju, že by měl někdo zájem
Avro RJ100/Bae146 pro FS2004 - FS9tku ještě lítám, ale tohle letadlo mě nijak už nebaví taky....

Doufám, že se něco prodá :)
By Čondra
Čus,

Vyhrabal jsem doma šňůru na klíče/ID Czech Airlines Technics - s novým logem a nápisem REMOVE BEFORE FLIGHT. Chcete to někdo? Kdyžtak on.kurc@gmail.com

OK