VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By mipeba
[quote="Kory"]A já si myslel, že jenom já mám vždy takové štěstí na vadné zboží. Mám úplně ten samý problém jako ty...[/quote]
Tak to jsi mě "potěšil" že v tom nejsem sám. Chvílemi jsem váhal jestli to třeba nemůže být nějaké špatné nastavení apod...
By mipeba
[quote="amalka"]no ale smerovka by ap vypinat nemela, jen pohyby beranu?[/quote]
no holt je to tek zkur***ý že to asi "hejbe" i něčím jiným
By Slon
[quote="amalka"]No každopádně jste mě nepotešili, stejný dostal Amálka junior k vánocům.[/quote]

Třeba bude junior mít více štěstí...

Já už třeba tu osu ani nemam zapnutou, protože já to mam v takovém stádiu, že mi to ten směr mění neustále, takže pojíždění stím nemožné a litání....no, však zkuste si, když máte neustále směrovku vlevo :)
By Stanislav Pour
[quote="mipeba"][quote="kuba"]Saitek Cyborg X Flight Stick
juchuuuuu :)[/quote]
mám ten stejný a juchuchu jsem přestal dělat, jelikož blbne a čas od času pošle signál do PC že jsem otočil osou - směrovkou. Tím vypne autopilota nebo při pojíždění to prudce zatočí a super adrenalin bylo když mi to udělalo 150 ft AGL na finále...
Tak ať je tvůj kousek lepší než můj. Jinak dobrá volba.[/quote]

mám podobné zkušenosti.
Už jsem to vzdal s reklamacema, odmontoval vrchní díl (páku) a ted mám krásné plynové páky a spostu tlačítek navíc a lítám na starý Logitech WingMan Extreme 3D Pro :)
By amalka
[quote="Pavel"]Amálka junior? Má už vatsim ID? :P[/quote]

Nemá, ale v Condoroj už dá vzlet na navijáku, okruh a přistání. Akorát ho zatím baví víc crashovat než přistávat...
By mipeba
[quote="Stanislav Pour"]mám podobné zkušenosti.
Už jsem to vzdal s reklamacema, odmontoval vrchní díl (páku) a ted mám krásné plynové páky a spostu tlačítek navíc a lítám na starý Logitech WingMan Extreme 3D Pro :)[/quote]
to ti jako tu reklamaci neuznali nebo co?
By Schindler
Tak co pěkného se vám tento rok objevilo pod stromečkem s leteckou tématikou? :) ... Mně osobně chtěl táta potěšit koupí PMDG 737 NGX, ale po tom, co na něj po krámech koukali, co to chce, tak to vzdal a nechá to objednání na mě :D
By JKol
Penízky se na reál poletování hodí vždy ;)
P(B)S: Proč si radši nepřeješ jadernou elektrárnu od PMDG?
By Schindler
Na moje občasné poletování není potřeba, to si spíše budu šetřit na reál a od začátku sezóny se do toho opřu :) Ale po mé aktuální zakázce na web třeba přijde i na tu elektrárnu :)