VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By oupa
Vážení piloti, od 1.12. budou v letovém řádu aktivní lety codeshare programu společností Delta Airlines a Alitalia. Platnost letů bude prozatím do konce zimního řádu, tedy 26.3.2011. Pokud bude zájem, zřejmě doplníme ještě od 1.1. balík letů Air France. Pro lety budou platit stejná omezení jako pro všechny ostatní lety z letového řádu (USA pouze pro hodnosti CPT+), výplata ze všech codeshare letů bude zdaněna navíc 10 procenty. Volačku budete moci používat jak CSA, tak dle dopravce.
By BrandonSk
[quote="oupa"]Vážení piloti, od 1.12. budou v letovém řádu aktivní lety codeshare programu společností Delta Airlines a Alitalia. Platnost letů bude prozatím do konce zimního řádu, tedy 26.3.2011. Pokud bude zájem, zřejmě doplníme ještě od 1.1. balík letů Air France. Pro lety budou platit stejná omezení jako pro všechny ostatní lety z letového řádu (USA pouze pro hodnosti CPT+), výplata ze všech codeshare letů bude zdaněna navíc 10 procenty. Volačku budete moci používat jak CSA, tak dle dopravce.[/quote]

Excellent!!!
Chlapi, skvela praca a relativne rychlo.
Dakujem za vsetkych.
B.
By rc_czech
[quote="oupa"]Vážení piloti, od 1.12. budou v letovém řádu aktivní lety codeshare programu společností Delta Airlines a Alitalia. Platnost letů bude prozatím do konce zimního řádu, tedy 26.3.2011. Pokud bude zájem, zřejmě doplníme ještě od 1.1. balík letů Air France. Pro lety budou platit stejná omezení jako pro všechny ostatní lety z letového řádu (USA pouze pro hodnosti CPT+), výplata ze všech codeshare letů bude zdaněna navíc 10 procenty. Volačku budete moci používat jak CSA, tak dle dopravce.[/quote]

Hub KJFK
Obrázek

Hub LIRF
Obrázek
By mipeba
Jelikož jsem jen SFO, týká se mě jen ta Alitalia. A myslel jsem, že tam budou všechny destinace kam Alitalia lítá. Takto to podle mapy vypadá jen jako vnitrostátní lety po Itálii.
By oupa
Marně hledám nějaké vyjádření, které by tě vedlo k domněnce, že tam budou všechny destinace Alitalie. Od začátku bylo řečeno, že tam budou lety, které ČSA nabízí jako codeshare v letovém řádu.
By mipeba
Netvrdím, že se někdo vyjádřil, že budou v našem letovém řádu všechny destinace Alitalie. Tudíž hledáš marně a reaguješ zbytečně nepřiměřeně. Spíš jsem se měl tedy asi zeptat: to ČSA spolupracuje s Alitalií pouze na vnitrostáních letech po Itálii?
By oupa
:)) ok, i když marně hledám v mojí reakci něco zbytečně nepřiměřeného... tohle jsou prostě všechny lety, o kterých víme, že je ČSA nabízí. Součástí diskuze ve vlákně přání je PDF dokument s kompletním letovým řádem, ze kterého jsme vycházeli.
By ardnocz
Už i ty vnitrostátní linky jsou zajímavé a podle mě dostačující, než létat dále. Možná by nebylo na škodu po odletění všech codeshare linek dostat do ocenění frčky jako v případě charterů (např. italskou/usa vlaječku), což by mohla být i motivace. Jinak jsem i pro další rozšíření codeshare (Air France atd.)
By oupa
Vážení piloti, díky skvělým konexím našeho šéfinstruktora se nám do ruky dostaly 3 senzační kalendáře CZALPA na rok 2011.
A my jsme si řekli, že si je nenecháme pro sebe, ale že je rozdáme těm nejaktivnějším pilotům v uplynulém roce, tedy pilotům s nejvyšším počtem započítaných letů, vyjma vedení ČSAV.

Žebříček vypadá takto:
1. CSA158 Michal Němec 433 letů
2. CSA191 Tomáš Bína 341 letů
3. CSA095 Martin Vojík 287 letů

Jako další v pořadí náhradníci: CSA593 Roman Szotkovski, CSA552 Ondřej Kurc, CSA248 Petr Popule.
Kalendáře jsme dostali až na poslední chvíli, takže bohužel pod stromeček se to nestihne, ale do Nového roku určitě ano.
Gratulujeme, a zároveň děkujeme za vaši aktivitu. Ostatní nemusí smutnit, protože v novém roce se snad konečně dostane i na další drobné dárky, které nám k tomuto účelu daroval jistý dobrotivý mecenáš :).
By Alfista164
Děkuji pane! :) ;) Co to tedy v tuto chvíli pro mě (nás) přesně obnáší? :D
By Čondra
Vánoční dárek zabalený v papíru ČSAv, přelepený lepeknou ČSA technicals a zamotán šňůrkou na krk ČSA se jmenovkou od kufru :)
By Alfista164
:D Jo tak to jo.. :) Tak klíčenka by se mi ale šikla.. :D Tu ještě nemam.. :D
By Alfista164
[quote="CSA222"]Jestli chcete tak můžu sehnat originální klíčenky ČSA.[/quote]

Opravdu? Já ji pořád shánim, ale ještě se mi to nepodařilo... :( Dost bych o ní stál..
By Dagger
Jestli se tady provádí rozdávání reklamních materiálů, tak sdej prosím vědět, mám zájem o vše :)
By Alfista164
Bohužel už nejsem.. Jsem z Plzně. Ale kdyby bylo možné zaslat.. Tak bych byl moc vděčný. Náklady na mě samozřejmě..
By Čondra
Mohu o jednu poprosit? Přebrání kdekoliv v Praze po 2.1
BTW: Tomáši, Tobě ji mohu dopravit do Plzně, když si pro ni dojdeš na hlavní nádraží.
By CSA222
Pošli mi přes forum mejl s tvojí adresou a já ti to v pondělí pošlu. A chceš jednu nebo víc?
By Alfista164
[quote="Čondra87"][quote="CSA222"]Jestli chcete tak můžu sehnat originální klíčenky ČSA.[/quote]
BTW: Tomáši, Tobě ji mohu dopravit do Plzně, když si pro ni dojdeš na hlavní nádraží.[/quote]

Ok, klidně si pro ni dojdu. Neni problém... Dík

Počet kusů? Mě stačí jedna. Ale kdyby byly možné 2.. Jedna ještě pro PP... :)
By Nathaniell

Taky bych se kdyžtak o 1. přihlásil, jsem ale až z Ostravy. Btw. budeš chtít něco za poštovné a za klíčenku samotnou?
By Čondra
[quote="Alfista164"][quote="Čondra87"][quote="CSA222"]Jestli chcete tak můžu sehnat originální klíčenky ČSA.[/quote]
BTW: Tomáši, Tobě ji mohu dopravit do Plzně, když si pro ni dojdeš na hlavní nádraží.[/quote]

Počet kusů? Mě stačí jedna. Ale kdyby byly možné 2.. Jedna ještě pro PP... :)[/quote]
Dobře dovezu Ti ji.

Já bych prosil 2 (Já + táta), a budu brát ještě pro Tomáš Bínu a Petra Populeho.

Čondra
By Alfista164
[quote="Čondra87"][quote="Alfista164"][quote="Čondra87"]

Počet kusů? Mě stačí jedna. Ale kdyby byly možné 2.. Jedna ještě pro PP... :)[/quote]
Dobře dovezu Ti ji.

Já bych prosil 2 (Já + táta), a budu brát ještě pro Tomáš Bínu a Petra Populeho.

Čondra[/quote]

Přesně tak.. :) Díkes
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15