VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Tommy
Zdravím, jen bych se chtěl zeptat, jestli existuje ezdok i pro FS9. Nemůžu to vygooglit. Všude je jen pro FSX. Dík
By Aleš KL
Ezdok je pěkná hračka,ale celkem špatná pro fps :/
By Tommy
Ahoj, dokončil jsem učení se s AC a je to dobrý. ( o tom se tu rozepisovat nehodlám) :) Jen bych se chtěl zeptat na pár pro mě velmi cenných informací. FS Recorder, ten co má FS9. Mám u něj problém ten, že mi blbne zvuk, a občas se to seká, ale ne FS celá, nahraje to a když to chci přehrát, tak to dělá to, že mě začne to letadlo tak podivně poskakovat ve vzduchu. Nevím co s tím je, tak se chci zeptat, jestli je ten problém v mé moci nebo je to lokální. Poprosil bych, jestli někdo s tímhle tu zkušenost má, jak to vyřešil. Dík
By Tommy
Ahoj, mohl by mi někdo poradit, jak nastavit u Active Camery, tu pozici, ze které se bere Approach view? Dík
By Tommy
Ahoj, poslední dva měsíce jsem se dal z nudy na meditaci ohledně videa z FSky, který bych chtěl natočit...to video by mělo být promo pro další video :D . Jak jsem tak meditoval, došel jsem problému zvanýmu DBS Walk&Follow×ActiveCamera...Jsem zvyklej na AC, zase DBSko umí udělat efektnější pohledy..tak se chci zeptat jestli tu někdo nemá DBSko a jestli by mi neporadil, popř. řekl jaký DBSko je a jestli to má cenu...Dík.

PS: Jde o to že na to další video DBSko nebudu potřebovat... Dík