VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
Uživatelský avatar
By dubajss
#75770
Vážení přátelé,

gratuluji našemu novopečenému APPčníkovi Radkovi Rubanovi k dnešní ačkoliv těsně, přesto úspěšně obhájené zkoušce na pozici APP ve FIRu Praha.
V posuzování jsme přihlédli k dobrému kádrovému posudku (zejména z jeho působení ve vojenském nasazení) s. Rubana a ačkoliv jeho výkon pro nás dokonalé a neomylné nebyl 100%, zavřeli jsme oči i uši a výsledek se nám... zdál... uspokojivý!

Takže RR, neusnout na vavřínech a tvrdě jet improvement... my si na Tebe dohlídnem (viď MQ) :P

JD
VACC Training Director
Uživatelský avatar
By JAV
#75777
Gratuluji, Radku! Napoprvý vo fous to je pořád dobrý; máme tu i takový, co zkoušku udělali napodruhý a vo fous z milosti... Ať se ti to separuje samo!
Uživatelský avatar
By radarada
#75782
Ajaj... Samozrejme gratulace... Zda se, ze mi mozna taky asi pujde brzy do tuheho! Doufam, ze to pak spolu probereme! ;)

Kazdopadne ja Tvoji tremu pretrpel v hospode v Bonnu. Bylo to narocne, ale jak vidim, spolecne jsme to zvladli :D

Rada
Uživatelský avatar
By Radizz
#75785
Ahoj,

děkuji za všechny gratulace, za provoz; ale hlavně děkuji všem, kteří o mě při výcviku pečovali a snažili se do mě nacpat, co šlo.

Ať tomu věříte, nebo ne, a ať tady k tomu máte jakékoli výhrady, je holým faktem, že školitelé stráví nad výcvikem nových adeptů hodiny a hodiny času! ...hodiny, které by radši mohli trávit odpočinkem, vyděláváním korunek nebo romantickým večer s přítelkyní/ manželkou. ...raději vysedávají za modrou obrazovkou, čmrkají si poznámky a následně provádí velmi důkladným de-briefingem všech možných nedostatků. Jsou to blázni a nadšenci, ale já před nimi hluboce smekám.

Těmto lidem patří můj veliký dík a hluboký obdiv; dovolím si tedy Vaše gratulace přeposlat právě jim.

========================================================================================

Co se samotného večeru týče, provoz byl velice hezký a je velká škoda, že to tak není každý COD (ono by se pak cvičeným mnohem lépe a mnohem rychleji zdokonalovalo).

Přivření očí a uší bylo dost značné, já bych se na sebe byl asi podstatně přísnější. Soudruzi, o svých nedostatcích vím a budu se je v následující pětiletce (snad to půjde rychlej a budu plnit na 210 %) snažit odstranit. Získání samostatné \"licence\" je jen další malý, dílčí krůček na dlouhé cestě.

P.S.
Pokud mi držela palce i hospoda v Bonnu, tak je to pak jasný... :)
Uživatelský avatar
By Pavel
#75796
Splašená L-410 zdraví, děkuje za řízení a těší se až někdy dáme APP/DIR a já nebudu muset nikoho připoslouchávat :) Gratz, ať to řídí!

PB
Uživatelský avatar
By George_L
#75798
Samozřejmě gratulace i ode mě.
Snažil jsem se o co největší korektnost bez vylomenin (takže dodržování speed limitů na GOSEK2S, okamžité točení HDG, atd. - doufám, že bude řádně odměněno) abych Ti zkoušku moc neznepříjemnil, snad se povedlo. No hlavně, že se povedlo Tobě. ;)
O co jsem byl hodnější na Tebe, o to to bude mít horší jeden nejmenovaný návštěvník jedné hospody v nejmenovaném německém městě ;).
Uživatelský avatar
By storry
#75843
Skvělé Radku! Gratuluji, skromnost stranou a brzy naslyš: Praha Radar, relax tři devět tři, dobrý večer, momentálně dvatisíce devětset fítů ! A pokud zas pitomec nezapomenu dát odpovídač do módu čárlí (jako obvykle si nafackuji), tak možná bude i radarový kontakt ;)
AHOJ!!