Sakra, to je špatně...
PavelS pro každého z nás na českém Vatsimu udělal neuvěřitelně mnoho práce a možná ani někteří neví, v čem všem Pavel má prsty.
Obrovská hromada znalostí, které dokázal aplikovat a o které se dělil tady na Vatsimu při řízení i v diskuzích na fóru. - Dík Pavle!
Nazapomenutelné chvilky na Vatsimu, kdy mě (a spoustu z nás) nekompromisně \"drbal\" za chyby a nutil opakovat správně frazeo - velký díky, Pavle.
Naprosto nezaměnitelný styl humoru, kterým osvěžoval svoje příspěvky, vždycky jsme se těšili na jeho hlášky.. Dík, Pavle.
Já zvlášť jsem Pavlovi zavázán, protože možná pamatujete náš školní projekt virtuální plotní školky a tam bez přímých konzultací s Pavlem by to asi neklaplo tak, jak se to krásně povedlo. - ještě jednou a znova a znova - dík Pavle!
Bude nám chybět, krucipísek, to je ráno
Možná nakonec aspoň trochu pozitivněji - Co takhle naplánovat pro Pavla nějakej obrovskej virtuální event v LKAA se slavnostním nástupem? No vždyť přece Pavel musí dostat od našich řídících cleared for takeoff!
I když úplně všichni najednou zaplníme virtuální LKAA, stejně jedno místo tam už vždycky bude prázdné