VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum o reálném, nikoliv virtuálním, létání. Pro všechny problémy, zážitky a informace o opravdovém létání.
By Pavel
Zdar,
nevíte někdo jaký pásy jsou v kokpitu dopraváku? 4 bodový se sponou na břiše, nebo jaký? Potřebuju do EV-55 aby mi tam pilot neseděl jen tak.

Dík
PB
By kopcimek
No u béček je to tak jak si popsal...4 bodový se sponou na břiše. Technický detaily o tom ti nepovim, ale je to řešený takhle. Jestli to bude v EV-55 řešený stejně nevim. Třeba u Cessen (150,172,182..) je tříbodovej jako v autě ne?
By Ico
Petr> Jak ve ktere ;)
By Pavel
Tak jsem ještě hledal na netu fotky, nakonec jsem do EV hodil ty čtyřbodovky, neni problém to kdykoliv předělat, tak co...
By Čondra
Jestli je to tak, tak to je jako autosedačka. :D S tim, že u dětí chybí to, pod pátým bodem :)
By Čondra
Ono ty 5ti body fakt nejsou joke :). Teď jsem vymámil z Davida Dosoudila, že oni mají v 757 5ti bod. 2 kyčle, 2 ramena a 1 přes rozkrok
By Čondra
Takže existuje jen jedna možnost. Pořídit si dítě teď. Dokaď můžu a pásy mě nevyřadí z provozu. Naši budou mít radost, až jim tohle řeknu :D
By roadmonster
lítej ULL a vydržíš bez dětí spokojeně do třiceti :D Já mám 4bodový pásy jak ve sporťáku ;)
By Pavel
[quote="Čondra87"]:) Jeden chlápek na letišti má v Astiru Čtyřbody taky jako ze sporťáku :)[/quote]
No, vy snad ve 13tkce nemáte čtyřbody?
By Čondra
Máme. Narážel jsem na to \'\'ve sporťáku\'\' v tom Astiru fakt vypadají jako z Ferrari :)