VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By oupa
Připomínám, že na rozdíl od VATSIM statistiky se jedná čisté o letové hodiny, tedy čas ve vzduchu. Na VATSIM statistiku se stačí připojit a pozorovat oblohu.
By oupa
Gratuluji!

Podotýkám, nechť se nikdo neurazí, ale v tomto případě nejedná o žádnou oficiální gratulační akci ČSAV, byť to tak vypadalo. Prosím všechny ostatní piloty, kteří mají 1000 hodin a mrzí je, že jim Roman negratuloval a zapomněl na ně, aby vyčkali, než připraví jejich pamětní plaketky s omluvným telegramem.
By mipeba
EE, já nic nechcu. Ani plaketu ani \"letenky\".
Jen že soudruzi z NDR udělali někde chybu. No more and have nice time.
By kopcimek
Pánové,

...K tomuto kulatému číslu jsem se vyjádřil již na nejmenované sociální síti FB :D Takže všem, kteří mne za celé ty čtyři roky (nebo kolik vlastně) podporovali, učili, řídili, vektorovali, koordinovali a já nevim co ještě, děkuji moc a těším se na dalších mnoho hodin ve vzduchu pod křídly ČSAv :)
PS: (jako Post Scriptum, aby bylo jasno :D) Momentálně jsem bez FS PC, kvuli reinstalaci Winů. Takže hned jak budu zase lítatelnej, mě uslyšíte na freq ;)

Naslyš!

P.
By Pavel
Ať to lítá... a ať máš taky nějakej nouzák, poslední jsem odbavoval snad někdy při APP zkouškách, už ani nevim jak se to dělá :D
By kopcimek
Rozkaz šéfe...takže až se někdy ve vzduchu potkáme, tak ti udělam takový čóro, že nebudeš vědět co dřív :D
By Filip
Ahoj piloti, dovolím si upozornit, že na webu ČSAv je aktualizovaná verze balíku pro Cessny (1.1).

Version 1.1
-added free Cessna 152
-added ASA CX-2 Pathfinder Flight Computer
-added free Turbine sounds for Cessna 152,172
-corected list of links

Balík můžete stahovat Zde:
By Čondra
Ahoj,

rád bych Vás upozornil, že na server byl nahrán A1009. Nyní jsem dodělal tratě, tak až na 2 letiště (UGGG a EPKK) tam jsou tratě. Takže každá linka let. řádu má i trať. Takže si, prosím, aktualizujte Company routes přes Šemíka a létejte zvesela :)

Ondra
By oupa
Vážení piloti, srpen 2010 se stal, díky vaší výborné aktivitě, měsícem s nejvyšším počtem letů v historii našich virtuálních aerolinií. Počtem 793 letů překonal dosud historický rekord 620 letů z ledna roku 2008. Zasloužili se o to všichni - zkušení piloti létající charterové lety i nováčci, neúnavně pendlující na \"domácím hřišti\". Všem vám za to patří dík. Zachovejte přízeň Českým virtuálním aeroliniím i dále, protože sezóna 2010-2011 právě začíná.

Pokud vás zajímají další podrobnosti ohledně statistik, prostudujte si následující dokument, který bilancuje v grafech a číslech několik hlavních parametrů aktivity ČSAV. http://new.csav.cz/cs/media/download/ca ... stiky-2010
By amalka
Na tom Groundu je vidět, kolik lidí si nepřečetlo návod na LKPR scenérku a nemá nainstalovanej správnej afcad a jezdí tedy po default pojížděčkách. Rozum to nebere...
By DngrsKuzle
[quote="amalka"]Na tom Groundu je vidět, kolik lidí si nepřečetlo návod na LKPR scenérku a nemá nainstalovanej správnej afcad a jezdí tedy po default pojížděčkách. Rozum to nebere...[/quote]
Alespoň pomohli k vytvoreni umeni,kdyz uz nic :)
By Pavel
Btw je z toho skvělá plocha, je to hezký, neruší to a nevadí tomu když přes to jsou naházený ikony... a hlavně to nikdo nezasvěcený nechápe. Dovedl bych si představit hodit to i do Win7 jako sadu ploch aby se automaticky měnily, taky by to bylo hezký.
By Stanislav Pour
[quote="Pavel"]Btw je z toho skvělá plocha, je to hezký, neruší to a nevadí tomu když přes to jsou naházený ikony... a hlavně to nikdo nezasvěcený nechápe. Dovedl bych si představit hodit to i do Win7 jako sadu ploch aby se automaticky měnily, taky by to bylo hezký.[/quote]

na ploše to už mám :)
Koukám, že pokrok nezastavíš ...... Win7 uměj hejbací (samoměnící) plochu? :D
By Filipos
Safra a já myslel, že nápad dát si to na plochu bude originální :)
By Pavel
Jo, sedmy to uměj, je to někde v nastavení plochy, ale nepopíšu přesně, nemám je teď nikde po ruce nainstalovaný.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15