VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Pro otázky ohledně software a připojení na VATSIMu. SB, FSInn, ASRC, VRC, EuroScope, ServInfo, ActiveSky a další.
By Norman Ramsey Briggs
Ne že bych neměl vlastní airacy, ale potřeboval bych nějakou stránku, která by mi o daném fixu vyjela věci jako souřadnice v desetinném formátu a fir, do kterého fix náleží. Proto tedy prosím někoho, kdo by o takové stránce věděl, aby sem napsal její adresu. Děkuji.

EDIT: Google jsem se snažil prohledat. Všechny odkazy ale obsahovaly jen data pro USA.
Toš jako obezlička - nestačí ti routefinder?

Když trefíš bod, který je vícekrát v DB, tak ti nabídne jeho polohu a country-code.
Když trefíš bod, který je v DB jen jednou, tak sice nevíš country-code, ale polohu ti ukáže jen tak.
By Norman Ramsey Briggs
Děkuji sice za odpověd, ale tohle není důvod, proč to hledám. S tímhle problém absolutně nemám. Jinak pozorňuju, že nehledám country code, ale FIR.
Hele neumělo tohle to vasFMC v 1.0? Rozhodně to umělo u airways... zkus pohledat, je to normálně stand alone aplikace (ale upozorňuju ta verze 1, tj GUI jako normální win aplikace, žádný FMCčko jakoby z letadla), airac do toho furt vychází. Ale nejsem si jistej.
By Norman Ramsey Briggs
Tabulky z téhle databáze znám. Latitude a longitude tam je přesně v mnou hledaném formátu, ale je v ní pouze country code jako LK, ED. Ale já potřebuju vědět, jestli to je EDMM, nebo EDGG, nebo EDWW. Proto hledám nějaký internetový zdroj, který by mi dal oboje najednou, nebo aspoň ten FIR.