VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
By Kolmon
Zdravim,
z VATSIM webu mi nejdou stáhnout, žádný scenery letišť. Jen mi to hodí tuhle hlášku \"Forbidden
You don\'t have permission to access /download/uploads/lkpr2004_070123.zip on this server.\"

Nevíte někdo co s tim je, popř. jestli byste to mohli upnout na nějakej server byl bych vám moc vděčnej.

Dík.
By George_L
[quote="Kolmon"]Zdravim,
z VATSIM webu mi nejdou stáhnout, žádný scenery letišť. Jen mi to hodí tuhle hlášku "Forbidden
You don\'t have permission to access /download/uploads/lkpr2004_070123.zip on this server."

Nevíte někdo co s tim je, popř. jestli byste to mohli upnout na nějakej server byl bych vám moc vděčnej.

Dík.[/quote]

To jako tady http://www.vacc-cz.org/index.php?sect=lkpr ? Mně fungují všechny 3 linky na scenery.
By Čondra
Obecně vzato doporučuji nechat tam jenom tu od Filipa.

FS2002 nikdo nelítá a logika toho tam mít scenery u které je napsáno out of date mi uniká.
By PavelS
Tak tak, určitě je správné užití stahování \"přes VACC CZ web\" - je snaha zpřístupnit tak všechny odkazy, co budou v downloadcentru , tj. aby se vůbec nepoužívalo adresy jako \"...uploads, apod.\".

Odkazy:

Piloti:
mapy-postupy-scenerie-návody-výukové materiály jsou a budou v sekci PILOTS - na www.vacc.orgkliknete nahoru na odkaz PILOTS

ATC:
fajle pro nastavení klientů - návody pro ATC jsou v sekci naopak ATC - na www.vacc-org kliknete nahoru na odkaz ATC

V levém sloupečkách jsou důležité odkazy na stahovací fajle v sekcích DOWNLOADS.

Ostatní fajle v downloadcentru nejsou pro běžný provoz tak podstatné, nicméně budou časem také nalinkovány na web. Stahování přímo z downloadcentra nemusí fungovat korektně a toto nebude nijak řešeno. Rovněž tak prosím VA a podobné organizace, aby důsledně používali odkazování přes web a ne přímo na fajle. Praktickým důvodem je především to, že při jakémkoliv updatu - fajle nebo i downloadcentra - se fajle na webu zobrazují a budou zobrazovat stále korektně, zatímco při přímém odkazu zmizí nebo se posunou.