VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Davi410T
Ahoj, chystáme se někam na dovolenou a rád bych znal nějaký Vaše názory, jak jste v té zemi/městě atd byli spokojeni. Popřípadě jestli máte nějaký typy pro dovolenou s rodinou.(Rozumej: Já letadla/máma koupání/sestra klec) Ne, prostě kde se vám to líbilo a bylo to u moře.

Pokud jste tam byly rád bych znal Váš názor na UAE, Maledivy, Dominikana, Mauricius.

Popřípadě, kdyby jste měli vlastní typy...

Moc díky.
By Filipos
Mně se líbí třeba v Irsku. Je tam i to moře, jak říkáš, ale nevím, nakolik to je relevantní... :)
By kratochj
Ja se ted vratil z Norska-Osla. Super priroda, more je tam taky (s prijemnou koupackou).
By amalka
[quote="Davi410T"]do Irska ne :D to muzu sjet dolu ke krematoriu k rybniku :D[/quote]

No s tímhle přístupem si můžeš osolit vodu ve vaně. B-)

p.s. Já sem aktuálně v Chorvatsku. Chtěl jsem se podívat na místa kam jsme jezdili s rodiči před čtvrt stoletím. Musim konstatovat že to je naprosto srovnatelné s kyprem kde jsem byl už několikrát. Navíc je to výrazně levnější, je tu větší pořádek a lidem je trochu rozumět.
By Michal Z.
tak mohl bych doporučit Řecko - Zakinthos letovisko Laganas ( apartmá nebo hotel Janno Beach) - výhody : blízko letiště , hotel hned u pláže takže žádný dlouhý štreky k vodě , výborná noční atmosféra (diskoteky bary apod) , a nevýhody ? čoveče 8dní bylo málo :D
Jinak právě tomuto letovisku se říká Small Las Vegas ;)

PS: CK BlueStyle ...
By amalka
No z dovoleny u vranovsky prehrady si pamatuju jen kazdodenni dojizeni do Laa an der Thaya do akvaparku. Voda v prehrade byla tak ledova ze tam nevlezly ani deti. ;-D
By Filipos
Jako upozorňuju, že na slunné jižní Moravě teďka převládají teploty těsně pod bodem varu (naměřeno až 48°C), takže tomu bude odpovídat i teplota vody. Aneb jak by řekl můj děd: \"Tož to je teplé jak chcánky\" :cool:
By Čondra
Jako bacha na tu teplotu tý vody! Na zahradě mam bazén (31°C) a je to bída, člověk se v tom nezchladí! :) ... A pořád vymejšlim, jak zladit takový kvanta vody... :)
By Pavel
Nejlepčejší je ostrov Korfu a hotel někde poblíž hlavního města. Tamější přistání na LGKR je impozantní a kdo neviděl na vlastní oči, o hodně přichází. Navíc tam nejsou tak strašný vedra jako na Krétě/Kypru/Turecku/Egyptě.
By storry
Před čtrnácti lety jsme byli v Řecké Leptokarii. Autobusem přes Rumunsko a Bulharsko….děs. Následovala dvanáct let s dovolenou pauza a pak jsme taky řešili kam si zajet. Chtěli jsme znovu Řecko a nakonec jsme našli Rhodos. Hotel byl situován na jihovýchodním pobřeží ostrova v jeho první třetině (jako většina) v Kolympii (někdy v mapách uváděno Kolimbia, či Kolumbie). Tak moc se nám tam líbilo, že jsme se tam druhý rok vrátili a prohlédli si zbytek ostrova. Na ostrově v létě není na obloze mráček, můžeš se čvachtat v teplounké klidné vodě na jihovýchodním pobřeží tam klidného středozemního moře nebo si půjčit za 45 eur na den auto, projet si ostrov a vyzkoušet si bouřlivější a chladnější Egejské moře na druhé straně ostrova. Ostrov má dostatek vody, takže hotelové bazény jsou plněny sladkou vodou a záchody ve většině hotelů jsou v našem stylu.
By mipeba
Jóóó Rhodos, super hospoda blízka rwy s krásným výhledem na pohyby na dráze. Velmi spoter friendly.
I ostrov parádní. 5 dnů půjčené auto a pořád bylo plno cílů na výlety.
Ale myslím, že hledáš asi něco jinýho, že?
By kopcimek
[quote="storry"]Před čtrnácti lety jsme byli v Řecké Leptokarii.[/quote]

Nekecej, tam jsem byl s rodiči 6x. Přesně v Leptokarii. Znam to tam už skoro jak svý boty :) My jsme tam, kromě prvních dvou cest letěli. Vždy do LGTS a tam odsud autobusem hodinka a půl. Jinak první cesty byly dobrý dobrodružství. Byl jsem malej a jeli jsme do Benátek busem, z Benátek trajektem přes noc do Patry a tam odsud zase busem do místa ubytování. Autobusy a hlavně řidiči v Řecku - to je kapitola sama pro sebe.
Leptokarii můžu velmi doporučit, moc se mi tam vždy líbilo, i když to neni "airport friendly" destinace. Jednou jsem tam viděl přelítat hasicí letadla a pár stíhaček, jak kroužili nad Egejským mořem
By Čondra
Koukni se na náš web do let řádu je tam typ, kterým se to lítá. A jestli to je charter, tak 75% Airbus.
By mipeba
[quote="Davi410T"]Váš web jako VA? V který desítce mam hledat? :D[/quote]
Musím reagovat. Vyzkoušel jsem i ČSAv i TVSv. Až bude TVSv dosahovat do půl cesty od země po nehet u palce levé nohy, ČSAv co se týče webu, akcí pro piloty, software pro piloty a pomoc s výcvikem pilotů, tak můžeš držkovat.
Teď bych být tebou uznale sklapnul a omluvil se.
By mipeba
[quote="Davi410T"]Máš rád poslední slovo? Zkus to pochopit. Na web ČSAV jsem VŮBEC nenarážel......[/quote]
Ne