VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Na dnes - předposlední to COD v historii - je naplánována předzkouška MQ na pozici LKAA_CTR + 5 dalších kooperujících ATCů. V rámci po-výcviku a výcviku bude také obsazeny letiště V Ostravě a v Brno.

Výslovně upozorňuju, že CODi končí příští týden a to kombinovanou megaakcí, na které bude současně zkouška LKAA_CTR , zkouška pilotů CSAV a otevírací slet při příležitosti oficiálního otevření slovenského VACC-SK.
By Norman Ramsey Briggs
[quote="PavelS"]Na dnes - předposlední to COD v historii - je naplánována předzkouška MQ na pozici LKAA_CTR + 5 dalších kooperujících ATCů. V rámci po-výcviku a výcviku bude také obsazeny letiště V Ostravě a v Brno.[/quote]

To si toho Matěj moc nezkusí, když za něj všechna povolení budou dávat TWRs a hodně toho odřídí APPs. Já bych ho v tom nechal plavat i bez Ruzyně, ať umí i to, co nění podmínkou zkoušky.
[quote="PavelS"]

Výslovně upozorňuju, že CODi končí příští týden a to kombinovanou megaakcí, na které bude současně zkouška LKAA_CTR , zkouška pilotů CSAV a otevírací slet při příležitosti oficiálního otevření slovenského VACC-SK.[/quote]
Po příštím čtvrtku bychom mohli dát Břevnov, kde by úspěšní adepti dali po vzoru JaVo zápisné ve funkcích na nových postech..
já dneska budu provozovat, ačkoliv jako ATC bych asi ostatním řídícím uměl přidělat práce mnohem víc :D

[quote="ihrdlicka"]
Po příštím čtvrtku bychom mohli dát Břevnov, kde by úspěšní adepti dali po vzoru JaVo zápisné...[/quote]

Jo. Kua, Jáchyma jsem prošvihl?
[quote="Norman Ramsey Briggs"][quote="PavelS"]Na dnes - předposlední to COD v historii - je naplánována předzkouška MQ na pozici LKAA_CTR + 5 dalších kooperujících ATCů. V rámci po-výcviku a výcviku bude také obsazeny letiště V Ostravě a v Brno.[/quote]

To si toho Matěj moc nezkusí, když za něj všechna povolení budou dávat TWRs a hodně toho odřídí APPs. Já bych ho v tom nechal plavat i bez Ruzyně, ať umí i to, co nění podmínkou zkoušky.[/quote]

Ja myslim, Normane, ze to az tak uplne neni Tvoje starost. Vedeni VACC, Training director i dozorove znaji podminky upgradu, pricnipy, ktere maji byt odzkousene a overene a podminky, za kterych maji byt overene. Tyto jsou dane a bud bez obav, ze budou dodrzene.
Principy \'ja bych ho neco...\' tady nemaji vyznam.

Rada
[quote="Norman Ramsey Briggs"]Ale samotná zkouška bude i bez LKPR_APP, že?[/quote]

Kámo už by ses opravdu moh přestat plést do věcí, kterejm rozumíš jako koza petrželi a do kterejch ti nic neni...Už se lítat a nech řídící, ať si to zařídí jak je potřeba :) Myslim, že to umějí velmi dobře..
By Norman Ramsey Briggs
Já jenom fandím Matějovi a přeji si mít pokrytou republiku co nejvíce. A kdyby neuspěl (což se doufám nestane), bylo by to velké zklamání a základ úspěchu je procvičit se, nebo jak to přísloví je.
Obrázek

jinak souhlas s PS, situace se změnila, roky kdy bylo málo ATC jsou už pryč, teď je málo pilotů... všichni hrdině řeší hovadiny na fóru a nelítaj

ale jako dneska výjimka, dneska byla špička fakt příjemná, tak akorát na můj vkus
[quote="PavelS"]Jako, milý Vobouřile, řídících v FIRu je víc než dost a líhnou se další a další, .... piloti jsou nedostatkové zboží.[/quote]

Budu lítat, ale až o prázdninách, bohužel mám poslední tejden školy a nemám čas ;)
[quote="Tommy"]Budu lítat, ale až o prázdninách, bohužel mám poslední tejden školy a nemám čas ;)[/quote]

To jako divný, protože Aeroflot 060 řiíkalo, že do školy už teď chodi jen pro euromlíko a euroovoce, ale vůbec se už neučí. Tak jak ?
Zrovna Kůzle (opět) chválím za perfektní výkon. Co se provozu týče, kdyby ta špička vydržela celý večer, chrochtal bych. Potom jsem zvědaf, zdali se po vysvědčení něco nějak změní (nezmění, zas budete jen posílat fotky z dovolené a psát jak se těšíte na VATSIM a po prázdninách zase že teď to nejde a že se těšíte na podzim, pak jak se těšíte na Vánoce pak na Velikonoce a takle je to furt dokola). V neposlední řadě mě neunikla přítomnost LKAMA_OBS, který (kdybych nebyl já), by určo vlez na Tower.

Vše výše jmenované je neomluvitelné. Čas mám na to, na co si ho udělám, sakra.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13