VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
[quote="kopcimek"]to PS: Pavle prosimtě psal jsem ti maila skrz forum. Nevim jestli si ho dostal nebo ne.
Mám jednu technickou ohledně mé osoby :) Dej mi, prosím, na sebe nějakej reliable contact...Děkuji[/quote]

Poslalo jsem Ti odpověď, nicméně pro všechny :

na foru je v kolonce Osobní jako jedna položka mailová adresa. Když to celé spadlo, tak se nějaké maily zachovaly, jiné zmizely a celé to vykazuje podivné chování. Nicméně, pokud chcete komunikovat přes forum, tak to funguje, ale pokud tam nebude vyplněna (a uložena) vaše E-mail, tak pochopitelně nejde odpovědět. proto ji tam napiště a zkuste uložit. Pokud to nepůjde, napiště mi, já ji tam uložím na váš profil.
[quote="mrcouchette"]Děkuji všem za provoz, ač jsme začínali s 0 letadly ve FIR, nakonec se to rozběhlo celkem pěkně.

Dnes bude opět TWR. CTR a APP vypadají spíš bledě, tzn ideální stav pro prdlavkáře a motání se kolem Ruzyně.[/quote]

Pokusím se se svou prdlavkou ukázat, včera jsem nestíhal, dodělával jsem toho Číňana.
Dnes po osmé večerní se bude konat výcvik nových věžníků.

Zejména trpělivý VFR provoz je vítán. ;) Obětavci, kteří si nechají dát 8x jedno povolení také. :) Akce je časově omezená, budeme tam tak hodinku, hodinku a půl, tak nás neprošvihněte. :P
Koukám, že si piloti docela oblíbili podvečerní lítání, byl jsem teď několik dní přiblížně od 18LOC online na APP a vždycky se něco našlo, dneska dokonce velmi slušnej provoz. Sorry že teď nebejvám večer, ale chodim na brigádu a vztávám v 5, takže nem§žu chodit spát o půlnoci (teda můžu, ale pak se to v tý práci nedá vydržet, nevím jak to děláte vy, normálně zaměstnaní :)). Takže lítejme alespoň odpoledne, budu se i nadále snažit být.
[quote="PavelS"]Normálně zaměstnaní nechodí do práce od 5ti.[/quote]

On nepíše v kolik začíná práce, ale v kolik vstává ;). No, já teď vstávám v 5:30 a začínám makat v 7 hod., ale já prostě rád vstávám v klidu (žádný stres).

Koukám, že jsem Ti chtěl udělat provoz a Ty asi mezitím zmizíš. :(

EDIT: Díky za TV tip :)

EDIT2: Naháním UAE411, ale je daleko a do LKPR už je to celkem kousek
[quote="Pavel"] DC8 si nechám ujít, předpokládám že to bude západní obdoba toho ruského filmu jak prolejzali běžícím motorem TUčka :)[/quote]

Ne ne, Sicilský Klan je klasická detektivka (A.Delon + J.Gaben = absolute starbesetzung ), podle mne velmi zdarilá. Letecka scena je tam jen, jak letí s diamanty do NY s unesenou DC-8 a aby se vyhnuli obelženému letišti, tak to na finale ohnou na dálnici k velkemu překvapení velícího detektiva - obecně zajímavé.

Jo, kůl, sorry.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16