VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Bylo to supr, pro mé nervy nebyl tak hustý provoz míst.čas 19,40 , přesto sem nedobrzdil na Bravo a projel zmrzlím trávníkem. Mrcha PC se seknul po EVANE už jsem si myslel že je konec jen jsem to nahlásil na radar a ejhle mrška jela dál. Díky všem řídícím za trpělivost a organizátorům za pěkný sobotní večer. Ostatním klidný let.
Perfektni akce, avšak byly takové nervy že jsem při přistání vjel mimo dráhu. Také nějaké zmatky ve vzduchu za což se ATC omlouvám ale jinak spokojenost :)
Chce to klid, když nejde o život, jde o hovno, že. To, že si PC a FSka postaví hlavu zrovna když je akce typu RTH přec člověka absolutně vůbec nemůže rozházet. Fakt, že nikdy nepadá a nyní 2 bsod, 2 pády kvůli sim1.dll a jeden, kdy ani nenapíše důvod... To přec vůbec není důvod k rozčilování a vyhazování nových komponent za desítky tisíc z okna... Na Firefox to je přeci jen super počítač a člověk najednou má hromadu času podívat se na nějaký úžasný film na nově...
[quote="tmx"]...úžasný film na nově...[/quote]

Vratné lahve. Klídek :)

Je pěkné na frekvenci slyšet: "...expect delay, very heavy traffic in Prague"

[quote="Pavel"]taky to přežijou...[/quote]

PS zmiňoval odvoz do Bohnic, takže vaše delší existence po dnešku asi není plánovaná, jestli mi rozumíš :)
Zaparkovano. Me to spadlo na Slovensku. Politani krasny. Dockal jsem se holdu, rychlostnich omezeni, number 3 on approach. Velky dik ridicim. Perfektni pokryti, takze jsme se nemuseli prat na frekvenci. Tesim se na dalsi event :) A tri drahy behem jednoho vecera jsem si jeste v Praze taky nevyzkousel :D
WOW :) fakt silova akce, klobouk dolu pred vsemi atc, 6h byt stale v permanentni akci je vykon hodny zapisu do nejake knihy :) Uzil sem si fakt vyborne, dik vsem jeste jednou...
[quote="Luboš Kučera (LK 154)"]Poděkování všem zúčastněným, doufám, že si to užily obě strany.[/quote]

Dík, já si to docela užil, 1630-2330, sotva sem se stihl dojít vy..močit a na ohřátí polívky mě musel suplovat DČ.

Ale samozřejmě díky všem zúčastněným, bylo to fain!

Má někdo nějaké screenshoty?
[quote="dubajss"]..........Má někdo nějaké screenshoty?.......[/quote]
Sledoval jsem to na SerfInfo a chvilku na VRC. Dost hustý. Nejvíc jsem napočítal 33 pohybů.
Pořídil jsem ze SerfInfa 5 snímků, poslal jsem je PS. Muselo to být úžasný. Fantazie
Podle Vataware za dnešek 200 pohybů na LKPR (přesně 200).

time departures arrivals total
1500 4 6 10
1600 11 17 28
1700 15 19 34
1800 13 21 34
1900 15 18 33
2000 7 22 29
2100 2 9 11
2200 1 2 3

P.S. Z pohledu na tabulku je patrné, že se nám v dole hromadí hornící.