VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Zdavím,
bohužel mi krachnul počítač a tak po celé reinstalaci se sem po dlouhé době dostávám. Z toho důvodu asi nebudu schopen bezchybně zaletět IFR let a tak přiletím zamíchat provoz s VFR. Proto se chci zeptat pokud bych letěl z neřízeného letiště (LKVP)
, jak je to s AFISem, není mi jasné koho volat?
[quote="oupa"][quote="Filip"]Jak se to dá odbookovat? Přišel mi na to nějaký kod, ale nevím, kam ho zadat..[/quote]
Nejlepší bude asi napsat na support, my ti to vymažeme a ty si zažádáš o slot znovu a správně.[/quote]
Perfektní, support problém velice rychle vyřešil. :)
Jen se obávám, že podobně chybně zabookovaných letů tam bude více...
[quote="tmx"]Heh, cože? On se nahraje pohyb letadel a pak je to možné znovu přehrátve FSX? Jako že se napíchnu na jednotlivá letadla a točím je na přistání? :o[/quote]

Přesně... Má to rewind, fast forward, 2x speed, x speed, +5 min +10 min atd... :P
No, zatím je jen 25 letů (to je, pro srovnání stejně, jak ve čtvrtek při nácviku), čili \"zatím je to dobrý\".

Letí pán z mrakodrapu a když míjí 35. patro, volá na přihlížející v oknech: \"..zatím je to dobrý..\".